Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Thriller

Recenze (88)

plakát

Adopce: Konkurz na rodiče (2014) 

Alice Nellis ví o čem mluví. Ale ještě jí asi chybí ten odstup, který má Tereza Boučková. Takže možná proto je ten dokument až moc optimistický. Jinak ovšem záslužná práce, to je bez debaty.

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Pobavila jsem se, dokonce jsem se párkrát zasmála i nahlas. Stačilo by vyhodit trochu té romantiky a přidat pár ukázek zakázek agentury a mohlo to být za 5*. Ale i tak příjemné osvěžení.

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Předloha od Michala Viewegha mě kupodivu docela bavila, tak jsem byla zvědavá. A nebyla jsem zklamaná. Věřím však, že pro člověka, který neví o co jde, může být začátek trochu nepřehledný. Skvělé herecké obsazení. Skvělá Alice Nellis.

plakát

Bajkeři (2017) 

Hrozná blbost, ale pro puberťáky určitě zábavná. Vydržela jsem až do konce, což se vždycky nestává, nezatracovala bych.

plakát

Bosch (2014) (seriál) 

Celkem koukatelné, až na dceru (Madison Lintz), která je kyselá pr... Zasmála se ta holka vůbec někdy?

plakát

Broadchurch (2013) (seriál) 

Rozhodně seriál, který zaujme, druhá řada je trochu slabší, ale ta třetí je zase výborná.

plakát

Cesta ven (2014) 

Film o cikánech pro cikány plný amatérských hereckých výkonů a dlouhých detailů, jak v ruském filmu. Nejlepší herečka? To jsme to teda dopracovali. Není tohle "dyškrymynácija" naruby? Ale občas jsem se i zasmála, ačkoli to asi nebylo úmyslem. Hned na začátku u lékaře - děvče nerozumí co je to interrupce, ale ví co je apendix :o)) Myslím, že interrupce je jedno z prvních cizích slov, které se mladá cikánka naučí. A chyběl mi tam happy end, třeba jak všichni odjedou do Kanady a naučí se tam pracovat.

plakát

Clona (2014) (seriál) 

Kdyby to nebylo tak brzy po skvělém 1. oddělení, možná bych dala víc. Takhle jen za Hádka, naopak za Vicu body srážím. Nevadí mi slovenština, ale proboha, vždyť jí vůbec není rozumět! Opravdu by se nenašla nějaká hezká mladá akční neokoukaná česká herečka?

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Je to síla. O to strašnější, že se to opravdu stalo. U nás se to snažili také ututlat, žádná opatření, žádný jód, prostě jakoby se nic nestalo. A vesele se jel Závod míru jen pár dní po havárii z pár kilometrů vzdáleného Kyjeva. Věřím, že dneska už by to nebylo možné.