Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Robin Hood (2010) 

Konečně někdo pukázal na to že se král Richard nikdy živí do anglie nevrátil, to mě vždycky na filmech a Robinu dost štvalo, jinak občas moc plkání, chtělo by to víc akce.

plakát

Prometheus (2012) 

Jestli někdo čekal dalšího vetřelce tak byl asi zklamaný, já se královsky bavil a Ridley Scott mě opět nadchnul.

plakát

Čtyři pokoje (1995) 

u mě jasná 4, hlavně Tim Roth je užasný, první dvě povídky slabší další geniální.

plakát

Blade Runner (1982) 

Ridley Scott je můj oblíbený režisér a nenechám si ujít žádný jeho film. Film Blade Runner jsem viděl už před lety a nijak extra mě nenadchnul, zvláště tolik opěvovaná hudba mi vyloženě nesedla a ani po letech když jsem si pustil prodlouženou verzi nemůžu svůj názor změnit. Jinak určitě nadprůměrná sci fi s perfektním příbehem.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Super komedie která si dokáže dělat srandu z čehokoliv, perfektní James Franco a Seth Rogen, hodně dobrá je scéna s hermionou.

plakát

Dárce (2014) 

Vzhledem k tomu že jsem přečetl knihu za tři hodiny, takže obsahově celkem chudá ale vynikajíci tak musím film pochválit. Na oscara to sice není ale pro fanouška sci-fi určiě koukatelné, za mě tak tři až 4 to se těžko rozhoduje.

plakát

Herkules: Vzkříšení (2014) odpad!

Nejvetší výkon to bylo vůbec dokoukat, hrozní herci, strašná výprava a scénář jak kdyby ho krávě vytáhli z prdele, souboje jsou vrcholem trapnosti. Prostě za mě odpad a už nikdy víc!

plakát

Pařba všech pařeb: Poslední kocovina (2014) odpad!

asi nejhorší film co jsem kdy viděl, abych se u komedie zasmál jen jednou je dost málo, očividně se bavili jen herci já bohužel ne, jednoznačně odpad!