Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (127)

plakát

Pád (2016) 

Knihy jsem nečetla, ale z filmu je jasné, že by příběh asi lépe využil formát seriálu, protože takto první a zároveň poslední natočený film je neslaný, nemastný a de facto jen úvodem do příběhu, který už neuvidíme.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Průměrný horor s nadprůměrnou hlavní postavou a jeho protagonistou. Čtvrtá hvězda za Russella, který je stále fešák.

plakát

Buď chlap! (2023) 

Příběh průměr, čtvrtá * za zvěř a přírodu.

plakát

Světlo a stíny - Žádný pohřby (2023) (epizoda) 

Poslední epizoda byla docela natahovaná, některé změny oproti knize se mi nelíbily, ale ten konec, to jsem teda čuměla jak péro z gauče :D

plakát

Teen Wolf: The Movie (2023) (TV film) 

Je to velmi úsměvné, plné kýčů a dialogů, které bohužel nefungují. (Zatímco v seriálu to ještě fungovalo). Holt jsme zestárli :) Je to škoda, protože vytáhli asi nejzajímavějšího záporáka celé série. Dávám hvězdu za tu nostalgii.

plakát

Mayday (2023) 

Promiň Gerry, ani tovje krásná tvář ani Mike Colter nezchrání film s tak mizerným scénářem.

plakát

Harry a Meghan - Epizoda 2 (2022) (epizoda) 

Opět žádné šokující odhalení. Meghan se nám tu samozřejmě prezentuje jako inteligentní žena, feministka, aktivistka už od dob svých školních let... no, whatever. Otravní paparazzi, problém rasismu. Žádná katastrofa, kvůli které by měl člověk odsoudit jednu nebo druhou stranu.

plakát

Harry a Meghan - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Bylo to příliš rozvláčné a zatím nepřišel žádný skandál (to si nestěžuji :D).

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Z Švehlíkova Krakonoše jsem poněkud na rozpacích, neboť je to ještě stále mladý fešák a byť se ohání magickou větví, nejzajímavější je na něm jeho minulost a zádumčivost. Z pohádky to pobralo spíše jen nějakou tu magii a šťastný konec, jinak mi to přišlo jako dobrodružné fantasy. Pro úplné prďolata mi to přišlo málo výpravné.   Čtvrtou hvězdu dávám výhradně za Švehlíka, pro kterého mám prostě slabost :D