Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (154)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Tradiční bolest novodobých českých komedií. Tvůrci zvolí hvězdné herecké obsazení a lákavý námět, ze kterého ale nedokáží vymáčknout vůbec nic vtipného. Scénář i film jsou jen přehlídkou marnosti. Takže další nudná komedie bez jediného vtipu. Přitom například postava horského vůdce, kterého hrál Sokol, nabízela úžasné komické možnosti, ale tvůrci je využili tak maximálně z 5%. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Bloudit po lese, není dobrý nápad. Najděte potok, a pak jděte po jeho proudu. Poznámka: Nejsem si jistý, kdo koho vlastně lovil. Či kdo koho zachraňuje. 🤔 Poznámka: Ty děti si mohli odpustit. Opravdu se to tam nehodí. Film má být o něčem jiném. Takže: instruktor super. A to jeho odhalení je také super. 😄 Zajímavý nápad na scénář. Hvězdiček 3 ()

Reklama

Dandie 

všechny recenze uživatele

Film "Buď chlap!" je skvěle natočená feel good komedie s vynikajícími hereckými výkony (Prachař mi tam seděl perfektně, Ramba byla charismaticka a přitažlivá, Sokol vtipný “drsný mariňák”), zajímavým příběhem a nádhernou atmosférou. Určitě ho doporučuji všem, kdo hledají zábavu a odpočinek od každodenního života. Zaslouží si plných 5 hvězdiček! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jakub Prachař má obrovskou výhodu, že existoval člověk jménem Ilja Prachař. Jeho děda byl kabrňák a milovaný herec, a Jakub má v sobě hodně z něj. To stejné sice neplatí o Davidovi (v divadle je výborný), spíš naopak bych ho řadil mezi nejméně oblíbené lidi, a ještě víc pak po uniklých informacích o tom, jak se choval k Lindě. Komedie z Tater nabízí současný český standard - hloupý scénář, naivní berličky v ději když už ani debilní scenárista neví kudy kam, otravné postavy (v tomto případě Konvalinková, Chýlková, Remundová, Bareš) a velmi nevěrohodné posuny v ději. Na druhou stranu, Tereza Voříšková je tu po dlouhé době příjemná, milá, půvabná. Sokol z toho mohl dostat mnohem víc, škoda že mu postavu nenapsali líp. Zase to napíšu, ale jsou bohužel i horší české současné filmy. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ŠKODA .  Promarněná  příležitost . Prvních  asi  20  minut  ušly .  Pak  se  to  nějak  zvrtlo  v  podivnou  trapnou  podívanou . Vlastně  nepodívanou . ALE    Bareš ,  Chýlková ,  Ramba  a  rodina  Pavlíka  dobře  zvolené .  Bohužel   ubohý  scénář ,  nic  nenabídl  těmto  hercům . Trik  s  medvědem  fajn  a  Ramba  v  bahně  -  drsnéé .  Dobrá  tedy  ,  dám  dvě * * .  Jo  a  Sokol  téměř  nevěrohodný  . Působil  spíše  srandovně . ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Pavel (Jakub Prachař) před každým pořízením snímku fotoaparátem na kinofilm převine páčkou film na nové políčko. Takto ale žádný fotograf nefotí – film posouvá hned po pořízení předchozího snímku. (blondak16)
  • Při natáčení scén s medvědem bylo zvíře za plůtkem s elektrickým proudem. Herci uvedli, že poslední den natáčení zjistili, že v něm žádný proud nebyl. (Olík)
  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)

Reklama

Reklama