Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Po právu se tento film drží na vrcholu žebříčku, první shlédnutí musí brát dech komukoliv. Absolutní špička mezi filmy.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Jeden z nejúžasnějších filmů, který je pohodový i svým způsobem poučný a smutný, každopádně s pozitivní náladou a skvělým hereckým výkonem Toma Hankse.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Pelíšky jsou skvělý film, který ukazuje smutnou dobu v uvolněném duchu, absurdity v komunistické zemi a zároveň radosti a strasti každodenního života - láska, dospívání a názorové rozepře mezi puberťáky a rodiči. Hřebejkova bomba do našich domácností bez které už si ani nedokážeme představit vánoční svátky se stala takovou klasikou jako kapr a bramborový salát. Miroslav Donutil, Eva Holubová, Bolek Polívka, Jiří Kodet, Jaroslav Dušek a další prostě excelují.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Tento film asi nenadchne všechny, ale mě se dostal pod kůži tak, že jsem ho viděl již několikrát a určitě ho ještě několikrát shlédnu. Příběh, který nekončí happy endem ,ale ukazuje na svobodu člověka , na možnost se rozhodnout. Díky tomuto filmu jsem si zase jednou zabalil bágl a přestopoval Kanadu..a bylo to úžasné.

Samotáři

Samotáři (2000)

Ivan Trojan a Jirka Macháček si zde otevřeli cestu do filmových databází a vykročili pro české lvy. Dnes již kultovní snímek na který se dá dívat pořád a některé hlášky se staly součástí našich každodenních životů..ikdyž zrovna ta "..já tě mám rád, ale kamarádi mi řekli, že už jednu holku mám" ..nebude vždy úplně oblíbená :-D