Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Film je proste super, z trailerov som si myslel že hrdinovia budú nudný alebo skôr otravný ale bol som milo prekvapený. Dialógy rýchle a vtipné bola tam aj chémia proste nadmieru spokojný. 4 hviezdy len kvôli slabšiemu finále.

plakát

Spectre (2015) 

Z 2 a pol hod. filmu sa mi páčila len minútová scéna vo vlaku čo je na bondovku veľmi veľmi veľmi málo. Najhoršia bondovka asi vôbec. Mám pocit že ani jedna scéna tam teda okrem tej z vlaku nie je natočená aby vás to vtiahlo ako fanúšika a celkový priebeh filmu je strašne primitívny vôbec som sa u toho nebavil a čakal som len už nech to moje trápenie skončí, takto sa Craig s Bondom nemal rozlúčiť FUJ.

plakát

MovieZone Live! (2010) (pořad) 

supr pořad o filmech a filmových novinkách, koukám na každej díl při kterým se nasměju jako hovado hlavne díky dvojici Cival & Mr. Hlad. Takže kluci držím palce aby vám to vydrželo co nejdíl.

plakát

Noe (2014) 

Neviem čo si mám o tomto filme myslieť. Čakal som biblický epos a dostal som mix fantasy - psychologickej thriller drámy. Pri niektorých scénach som sa musel chytať za hlavu že to vôbec pozerám, keď ich uvidíte pochopíte, ale aspoň už viem kde začal alkoholizmus.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Film aký tu ešte nebol a myslím si že ani dosť dlhú dobu nebude ... jeden z majsterštikov váženého pána Scorseseho.

plakát

Wolverine (2013) 

Jediná scéna na JawDrop a to výbuch atomovky na začiatku. Zvyšok filmu obstojné no nič moc. Druhý krát by som si ten film už dobrovoľne nepustil.

plakát

Prometheus (2012) 

Tento film som trosku nepochopil a pozerat ho druhy krat aby som ho pochopil na to som nemal chut. 3 hviezdicka za vypravu a efekty.

plakát

Dračí srdce (1996) 

Moj oblubeny dobrodruzny film kde drak je hlavnou postavou a hlavna postava len vedlajsou :)

plakát

Kick-Ass (2010) 

Keby tam nebola postava Hit-Girl v podaní Chloë Grace Moretz asi by ten film zapadol do zabudnutia. 4 hviezdicky len vdaka Chloe.

plakát

Muž bez stínu (2000) 

Neviňme Paula za tento snímok, film može byť len taký dobrý ako dobrý je scenár.