Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (29)

plakát

Hunger Games (2012) 

Oddychovka, kterou předpovídáte takřka celý film. Hvězdu dávám za nápad a druhou za fenomenální Jennifer.

plakát

Joe (2013) 

Gran torino v podání skvělého Nicolase. Kdyby tam nehrál, ubírám hvězdy, ale film zachránil. -1* za scénář, co je kopie již zmiňovaného titulu a kultu.

plakát

47 róninů (2013) 

Těšil jsem se na tento film. Malinké zklamání, když vidíte co je udělané na kompu a co ne. Super příběh a právě to mne na tomto filmu mrzí, že režijně se z toho nevymáčklo více. Trapné efekty, kde liška chodí jak já v pátek ve dvě ráno. 5* za úžasný scénář. -2* za trapné zpracování.

plakát

Ledová archa (2013) 

Nemastné, neslané, a hlavně NEVYVÁŽENÉ. Čekal jsem na konec, jak to vygraduje a ejhle. Jakoby scénárista nevěděl a rozsekl to hodně tupou sekerou.

plakát

Enderova hra (2013) odpad!

Nevím, na jakej film jste se koukali, ale to, co jsem viděl já, to fakt byla sračka s nádechem smrtících plynů..... Americká hovadina, kde děti se připravují do armády tím, že hrajou hry. Bravo, Bravo. Vrcholí to mega nesympatickým hercem v hlavní roli, Harrisnem Fordem, který to také nezachránil, spíše naopak. Ještě teď mi je zle přátelé.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Prvotina strašného herce. Velice pozitivní dojem, krásný nápad. Spády brutální, vtipy vytříbené. Vyvážená kvalita - doporučuji.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Mráz po zádech běhal celej film. Skvěle pasovala komediální strana a chvíle, kde by jste vysmrkali tunu kapesníčků, vyrvali židli a poslali jí do klubu KSČ. A tohle je v málo filmech. 5* a je smutné, že nejlepší české filmy jsou o komunismu -Pelíšky a průkaz.

plakát

Star Trek (2009) 

Začínal jsem filmem Do temnoty a bál jsem se pustit něco staršího. Tohle je ale pecka!! Super prostředí,výprava, kostýmy. Jsem unešený i z příběhu který jsem v mnoha podobných filmech postrádal. Spok je neuvěřitelně zahraný a smekám. 5* !!!

plakát

Gravitace (2013) 

Tři hvězdy za nádherné prostředí. Dobrá, možná i za Sandru. Děláte si prdel ?? :D :D Neuvěřitelný sled náhod, až se to změnilo na komedii. Ten film mne fakt bavil, jak člověk může mít za pár hodin smůlu,smůlu,smůlu,smůlu,smůlu,smůlu,smůlu. Ano tak o čem jiném by ten film mohl být, ale možná, kdyby jí nechali hebnout ve vesmíru po zdravé hodině a půl, tleskal bych a byl by to velkofilm. (KDYBY)