Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (73)

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) 

Pokračovaní mých oblíbených Gilmorek bych popsala jako nutné zlo. Se závěrečnými čtyřmi slovy naprosto souhlasím, ale to co jim předcházelo nebylo příliš povedené. Nicméně nikdo nemohl čekat, že to bude stejné, lidé se vyvíjí a mění.

plakát

Padesátka (2015) 

Kotkovi mohu pouze zatleskat. Po dlouhé době povedená komedie, která se zabývá klasickým čistým humorem a né dramaty či černočerným humorem. Svižné tempo, originální námět, skvělé herecké výkony a nezapomenutelné vtipy a hlášky, které se díky sprostým slovům skvěle pamatují. Jen tak dál, Vojto !

plakát

Room (2015) 

Uchvacující zpracování celé situace z Jackovy perspektivy... Téma je velmi citlivé, bolestné a nepříjemné. Snímek ve mě zanechal spoustu pocitů, ale faktem zůstává, že na takto nepříjemné téma, to bylo skvěle zpracované. Wow !

plakát

Dánská dívka (2015) 

Eddie Redmayne, jak ztvárňuje dívku uvězněnou v mužském těle, byl neuvěřitelný. Po jeho opěvovaném výkonu váženého Stevena Hawkinga jsem nečekala takovou úroveň. Jak to dokáže, říkám si, prodat emoce někoho, kdo trpí něčím tak specifickým a bolestným? Perfektní byl i výkon tolik láskyplné Alicia Vikander, která zkrátka uměla tu svou čistou lásku prodat. Kdyby tento snímek nevznikl na základě skutečného příběhu, možná bych tomu ani nevěřila. Milující ženu, odvážnou a bohémskou umělkyni a nakonec trpící láskyplnou přítelkyni, ztvárnila na jedničku. Snímek nám dal možnost nahlédnout nejen do duše trpícího transsexuála, ale i lidí kolem něj. Tleskám.

plakát

Kůže, kterou nosím (2011) 

Z psychologického pohledu je to velká síla. Snímek mě absolutně šokoval !

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Velmi hezké zpracování klasiky od paní Němcové.

plakát

Candy (2006) 

Filmy o drogových závislostech v sobě většinou nesou jisté poselství ...Zde to na Vás z monitoru přímo stříká, jelikož si hlavní hrdinové vůbec neuvědomují, že dělají něco špatně, takže je to velmi reálné a skutečné. No a Heath ? Skvělý !

plakát

V údolí Elah (2007) 

Tommy byl v roli "armádního" otce přesvědčivý a hrál jak jinak než skvěle. Téma je velmi silné a závěrečné rozuzlení spolu s poslední scénou mě naprosto dostalo...Líbí se mi, že se USA nebojí natočit i takovýto film, myslím, že je to jedině dobře! Armáda mi svým způsobem imponuje a zároveň pro mě zůstává zcela nepochopeným světem ...

plakát

Tři bratři (2014) 

Pohádková hudba je milá a chytlavá, ale myslím si, že "scucnutí" všech tří pohádek do jedné je pro malé děti trochu matoucí a to nemluvím o totálně nevhodně zvrhlém příběhu dospělého myslivce a malé Karkulky ! ! !

plakát

Osm hrozných (2015) 

Já vlastně ani nevím, čekala jsem víc...Nebýt Samuela, tak to nemá tu správnou úroveň. Tarantina jsem do poslední hodiny téměř nepoznávala, ovšem zvrat, který nastal byl skvělý. Z počátku tam na mě bylo málo akce a až zbytečně zdlouhavé pasáže. Od zvratu do konce se to ovšem vyšvihlo na max, až mě vážně mrzelo, že se celý snímek nenesl v podobném duchu. Ale chápu, je to zase jiné a netypické.