Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (586)

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) odpad!

Nejhorší ze všech Marvelovek. Skoro žádná akce a děj. Jen pořád nějaké plkání...

plakát

Operace Rudé moře (2018) 

Přijíždí další povstalci... a další... Jen hrstka čínských vojáků stále střílí a jsou nesmrtelní! Podle skutečné události.

plakát

RocknRolla (2008) odpad!

Tolik super herců v jednom filmu a taková s...a to byla. Ani komedie, ani napínavé, jen blbé bláboly a několik mrtvých.

plakát

Temple (2019) (seriál) 

Ze začátku se to jevilo podle chování postav jako komedie, ale postupně to nabralo na obrátkách a gradovalo až ke konci. Konec skončil docela napjatě, takže očekávám s nedočkavostí druhou sérii. Zhlédl jsem všech 8 epizod v jednom kuse.

plakát

Instinkt (2019) 

Tak nevím, kdo se nechal chytit do pasti, zda Nicoline nebo Sidris. Každopádně se film vleče, je tam spoustu dlouhých záběrů, při kterých si můžete domýšlet co chcete, některé představy Nicoline splývají se skutečností a obráceně /pes v posteli?/, celkově proto za 1*.

plakát

Žár těla (1981) 

Takhle má vypadat detektivka! Hlavní je děj a očekávání co bude dál a ne jen akční scény, potoky krve a scénář o pár řádcích. A "plno sexu" tam není, nenechte se zmást recenzí ☺

plakát

Horizont události (1997) 

Slibný začátek, napětí, setkání s druhou lodí, tajemné neznámo.....ale pak se to zvrhlo v nějaké krvavé kdovíco....Ještě, že není nesestříhaná verze k vidění - hnus! Á propo, on ještě vážně někdo věří v peklo?

plakát

Archiv (2020) 

Muž je po smrti své ženy na výzkumné stanici v Japonsku, kde vyrobí 3 roboty. Ten třetí je velmi podobný jeho zemřelé ženě: emocionálně, fyzicky...prostě jako druhá žena. Jenže je konec programu i filmu a já vůbec nevím, co si o tom mám myslet. Nečekejte žádné drama, sci-fi trochu a napětí za 1.

plakát

10 položek a méně (2006) odpad!

Ne, ne, ne! To se vážně nedalo! Neustálé dlouhé dialogy, plkání o ničem. Ani komedie, ani romantika, ani drama, prostě škoda času!

plakát

Spoutáni na celý život (2018) odpad!

Větší kokotinu jsem snad neviděl! Dlouhé dialogy o ničem a dívání se na znetvořené lidi, tak o tom je tento film.