Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (585)

plakát

Černá listina - Marko Jankowics (č. 58) (2019) (epizoda) 

Další z nezdařených sólových akcí rádoby agentky FBI Liz. Jak si můžou dva agenti povídat o svých milostných pletkách v autě se dvěma mrtvolami, které zabili? To mi nejde do kebule. Ale jinak to má pořád své tempo....

plakát

Černá listina - Lady Ambrosia (č. 77) (2016) (epizoda) 

Lizzy. Lizzy, kdy si dáš říct a pochopíš, že tě Reddington chce opravdu chránit, protože ví proč a nebudeš tak naivní, že si budeš myslet, že se dokážeš ochránit sama. Ta její láska ke kriminálníkovi Tomovi je vážně úsměvná a to, jak zasahuje FBI to je vážně pokaždé akce. Jinak ale nutno uznat, že napětí a rozuzlování Máši stále pokračuje ...

plakát

Class Rank (2017) 

Dva cizinci ze středních škol spojili své síly ve snaze předjet místní školní radu. Pod vedením svých rodin vstupují do nebezpečného slova politiky a během toho se naučí něco o lásce.

plakát

Černá listina - T. Earl King VI (č. 94) (2015) (epizoda) 

Opět mě irituje Liz. Red jí volá, ať nikam nejede, že to vyřídí sám, ale co ona? Vy nám nemáte co poroučet a jde do akce, která ale tentokrát dopadne, tak, jak si to Red ani v nejhorším snu nepředstavoval. A za ten dojemný konec o 1* navíc.

plakát

Černá listina - Lovec jelenů (č. 93) (2015) (epizoda) 

Jak si může Liz nechat plácnout po hlavě lopatou, když vidí před sebou stopy ve sněhu...to mi vážně hlava nebere. Je to čím dál víc větší fiflena, nevděčnice a moc frajeří! "Nepotřebuji vaši ochranu" potom, co ji zachránil život!

plakát

Černá listina - Luther Braxton (č. 21) (2015) (epizoda) 

Co ta Líza dělá? Proleze ventilací, aby na konci otevřela za kliku dveře a pustila dovnitř kumpány? Si dělá legraci, ne? A začíná čím dál víc dělat na vlastní pěst, i když na to nemá - viz Tom!

plakát

Těžký zločin (2002) 

Si vážně nevím, co si máme myslet o tom závěru? To si z nás dělají scénaristé legraci?

plakát

Nemocnice New Amsterdam (2018) (seriál) 

Po delší době konečně seriál, který má drive. Napínavý, lidský, netahá jeden příběh několik dílů....

plakát

Ostré předměty (2018) (seriál) 

Já vypít od rána tolik chlastu, co Amy a ještě k tomu řídit, tak jsem dávno mrtvej. Po šestém dílu pořád čekám, že se to někam pohne, ale je to pořád stejné: sleduji život v malém městečku, chlastačky, sebepoškozování, halucinace, nechutně zlou mámu, kterou ale hraje skvěle Patricia Clarkson, vyšetřování dvou vražd, které, kdyby se dnes vyšetřovaly takovým způsobem, jako v tom Zapadákově, tak se nikdy nevyřeší. Jediné plus vidím v tom, že se začínají tušit nějaké změny, odhaduji, kdo je tím vrahem a začíná to houstnout. Jaký bude konec? Uvidíme....EDIT: tak od 7. dílu to začíná být lepší, ale ne zase tolik. Zvyšuji o 1*.

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Hvězdné obsazení, napětí a hlavně krvavé akce, které bylo až moc.