Reklama

Reklama

Class Rank

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Dvojica weirdos a obyvatelia mestecka ma bezchybne bavili prve dve tretiny. Bohuzial za poslednu tretinu, aj kvoli jednemu absolutne nepochopitelnemu preslapu, nemozem dat viac nez 4*. ()

Marielka 

všechny recenze uživatele

Nádherný kousek. Příjemné postavy. Na dnešní poměry docela originální a hlavně většina vedlejších postav se chová reálně. Tím narážím hlavně na studentstvo, které sice myšlení hlavní dvojice udivovalo, určité úšklebky se dají očekávat, já sama nechápu jejich pochody - tato skutečnost ovšem není vůbec přehnaná jako v jiných filmech s tematikou střední školy. Snímek jsem zhlédla kvůli Olivii Holt, která dostála mému názoru na ni. Skyler Gisondo byl v roli taktéž úžasný. Jediné, co mě neoslovilo, byla doprovázející hudba, to však s klidem přehlédnu a dávám zcela určitě 5 hvězdiček. Tedy až na závěrečnou My Heart Beats A Symphony od Olivie a Skylera, ta se mi moc líbila. ()

Reklama

Konev

všechny recenze uživatele

Dva cizinci ze středních škol spojili své síly ve snaze předjet místní školní radu. Pod vedením svých rodin vstupují do nebezpečného slova politiky a během toho se naučí něco o lásce. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama