Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Výborné navázání na předchozí původní první díl a rozvinutí další alternativní časové linie. Dál už bych jenom prozrazoval děj. Za mě doporučuji.

plakát

Cesta ven (2014) 

Problémy dnešní doby, často se objevující u spodní sociální třídy doplněné o "romskou" problematiku z druhé strany. Ocenění sedmi českými lvi nechápu. Film pouze ukazuje všední realitu, i když místy zkreslenou.

plakát

Žena v černém 2: Anděl smrti (2014) 

Velké zklamání a odklon od skvěle zpracovaného prvního dílu. Nyní tento snímek zapadá mezi mainstreamové filmy toho žánru. Marketing těžil z úspěchu prvního dílu. Škoda.

plakát

Černý blesk (2009) 

Nebudu porovnávat americké a ruské náměty, protože námět je v samotném základu stejný. Rozdíly jsou ve zpracování a jeho pojetí. Zde ruská verze u mě vyhravá. Žádná nesmyslná akce plná neuvěřitelných výbuchů vyvolaných za každou cenu jako jinde na jiném kontinentu. Vzhledem k žánru sci-fi je několik scén až komických, ale kdo má rád pestrou filmotéku tento film shledá jako příjemné osvěžení ze záplavy distributorů filmů "západní" kinematografie.

plakát

Zmizelá (2012) 

Nedejte na první dojem! Jedinečný příběh s výtečným zpracováním, kde vás napětí ani na chvíli neopustí.

plakát

Chlapectví (2014) 

Příběh jedné rodiny, nejmladšího člena rodiny, který poznává život. Každý uvidí minimálně v jedné scéně sám sebe, jak před lety řešil stejný problém a nakonec nad tím mávnete rukou. Protože zjistíte, že se to neděje jenom Vám a spadne Vám kámen ze srdce.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Pokud hledáte skutečný western, dobrodružný a zároveň akční film, tak se podívejte jinde. Ale pokud hledáte spíš komedii s westernovou tématikou. Jste na správném místě. Obdoba Pirátů z Karibiku ve westernovém stylu.

plakát

Stalingrad (2013) 

Dějová stránka filmu je ucházející, ale stále použitelná. Poslední hřebíček je národní, typická ruská hudba, která se do filmu nehodí. Pro mě je to film kategorie "jednou a dost."

plakát

Železná srdce (2014) 

Surovost války bez okras a zamyšlení nad lidskostí, kterou válka i v tom nejlepším z nás potlačí. Ale vždy je naděje v její návrat. Aspoň na moment. O tom je tento brilantně zpracovaný film.

plakát

Sex Tape (2014) 

Bohužel žánr komedií z americké produkce dlouhodobě kvalitou a originalitou upadá. SEX TAPE je toho důkazem. Po shlédnutí filmu musím usoudit, že i trailer byl zábavnější a svižný. To se o filmu říci nedá. Aby jsme nezapomněli, na konci každé amerického filmu je přeslazený happy end.