Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Invalida (2023) 

Slováci se vytáhli a přišli se svěží komedií co má potenciál uspět nejen u domácího publika. Tleskám!

plakát

Leon (1994) 

Ani nevím, kdy naposledy jsem se nechal tak intenzivně vtáhnout do příběhu a vcítit se do postav. Hned na první projekci jsem měl tu čest vidět prodlouženou verzi a musím říct, že není scéna, bez které bych se obešel. Silně doporučuji původní dabing! Přízvuk Leona je nenapodobitelný.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Krásný příklad toho, když si všechno sedne jak má. Více jak rok jsem se na tenhle film těšil a právem.. Za mě film roku!

plakát

Hardcore Henry (2015) 

200 v městě 300 z místa... tady se jede na plnej kotel a to nekompromisně

plakát

Marťan (2015) 

Pohodovejsi a vizuálně na podobné úrovni jako Gravitace. Lehký humor a celková nadnesenost z filmu dělá skoro rodinný. Vlastně mi Marťan velice připomíná trosečníka. Problém s tím nemám. Naopak jsem v době, kdy jsem film viděl, něco podobného "potřeboval". Možná mi tedy tato skutečnost hodnocení o * vylepšuje, ale třeba to po příští návštěvě Marsu bude jiné. Moc šancí tomu však nedávám :3

plakát

Zátah 2 (2014) 

Už to není ta jednoznačná koridirova mlátička bez příběhu. Tím nechci říct, že film na tom nestojí, ale kupodivu tlačí mnohem víc na ne moc důležitý a chytlavý příběh a díky tomu zbytečně prodlužuje stopu. Zkrátka... u prvního zatahu bych určitě neusnul 😁😁😄

plakát

Sail (2011) (hudební videoklip) 

Perfektní song :) Official klip trošku pokulhává a ten s hadicí to jistí :DD

plakát

Zelená zóna (2010) 

Spíše bych to "označkoval" jako krimi thriller, který je mimmochodem zasazen do bojů v Iraku. Film na vás vůbec netlačí (jako většina "válečňáků") přes krev, slzy padlých kámošů atd.., jde tu více o vyšší principy a fakt, jak je vše v médiích přebarvováno z čerstvé smradlavé a hnědé sračky na vyschlé bílé hovínko. Že bojovat proti tomu nemá cenu a tím i leckoho připravit o všechny jeho hodnoty. Snímek opravdu není špatný, ale žádná zbloudilá střela vám tu kulky neurve..

plakát

Bronson (2008) 

I přes to, že jsem dal 3*, bych Bronsona určitě doporučil. Je zde spoustu opravdu silných scén, které jsou bohužel hned střídány nudným a nezáživným tlacháním. Tom Hardy ÚŽASNĚ vede celý film a tím mě konečně přesvědčil že si mé místo v top 10 zaslouží (y). Pokud tedy hledáte krvavý-psycho-životopisný-thriller, běžte si pro Bronsona ;) :)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Dlouho mne přátelé překecavali k lepšímu hodnocení. Nakonec jsem nepodlehl. :3 Příšerně přepálená podívaná. Ale ke konci už mi bylo trapné se pořád nahlas v kině smát, když ostatní chudáčci co vyrazí do kina 3x za rok na Marvelovky hltali každou scénu se slinou na triku. Poslední kapkou byl příchod Johnsona ke konci filmu na scénu 😄😄. Doufám, že sedmičkou sérii odzvonilo, protože lépe by se už rozloučit nemohli. Pokud nemáte chuť koukat přes 2 hodiny na na akční slataninu, pusťte si posledních 5 minut filmu, je to ta nejlepší a nejsilnější část filmu ba i celé serie. Ovšem hodnotit se musí celý film a ne jen závěrečná scéna (i když je u dost lidí ta klíčová, vzhledem k tomu, že jejich mozková kapacita je tak malá, že jim nedovolí si zapamatovat všechny blbosti, co jim naservirovali během filmu a v závěru si odnesou je ten srdce vroucí závěr, kterým se každý zarytý fanda ohání když chce F&F ochránit před zaslouženým hatem)