Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (311)

plakát

Deadpool (2016) 

"I'm touching myself tonight."

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

"Paní doktorko, věříte v Boha?" - "Ne, nechápu jak vůbec někdo může věřit! Nikdy ho nikdo neviděl." - "Však vašů píču jsem taky nikdy neviděl a věřím, že ju máte!"

plakát

Deník Dity P. (2013) (pořad) 

"Tenhle dort je pro mě strašně emotivní, ... protože má v sobě spoustu emocí. Našla jsem ho náhodou v knize španělských receptů a když jsem ho ochutnala, zapůsobil na mě úplně emotivně." Neo-rustikální food porno v podání zaopatřené hedonistky, která se neumí vyjadřovat. Prostě úplně nejvíc.

plakát

Detektiv Martin Tomsa (1994) (seriál) 

Detektiv Martin Tomsa a jeho Škoda Favorit s mobilním telefonem. Detektivka z dnešního pohledu celkem směšná ale pobaví.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

"Tonight's the night. And it's going to happen again, and again." Vždy o Vánocích (2006, 2007, 2008, 2009, 2010)! Vánoce bez Dextera už si neumím představit. Když má Dexter problém, obvykle ho řeší ostrým nožem a hromadou plastové fólie. :-)

plakát

District 9 (2009) 

"K všeobecnému překvapení loď nepřistála nad Manhattanem, Washingtonem nebo Chicagem, ale místo toho se zastavila přímo nad Johannesburgem." Jeden z těch fyzických zažítků kvůli kterým chodíte do kina.

plakát

Don Jon (2013) 

"I never actually touch my cock 'til I find the right clip."

plakát

Dracula (1992) 

Nejlepší zpracování. Některé scény (např. sny Drakuly, či jeho flashbacky do minulosti) se museli inspirovat ve výtvarných postupech Karla Zemana. Takhle by to natočil Zeman, kdyby měl rád krev.