Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (4)

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Výtečná pocta! I kdyz mi to casto pripadalo spis prave jako tribute, nez novej dil Ramba, nejde jinak nez bejt nadsenej! Rambo si to dal. Jasne, je uz starej a tak se mu musi (scenaristicky) pomoct treba tymem vojaku co.. ehm.. vypomáhaj (ok..je to nakonec spis naopak), aby to nepusobilo trapne. Resp. s ohledem na dobu. Ta se zmenila, Rambo ne. Jsou tu klasicky hlasky a la Stallone (holka: johne.. ten pan s kterym si pred chvili mluvil.. rambo: s nikym sem nemluvil holka: ok.. takze ten clovek co ti pred chvili neco rikal...) a akce, i kdyz je hodne drsna, nikdy nezacne pusobit komicky. Sylvestr moc nemluvi, poprve za historii Ramba je poradne nasranej (je videt ze pro sebe zabiji jeste s vetsi chuti) a vsechno ma neskutecnej drive. Sice je od zacatku jasny jak to dopadne, hlavni svine to schyta pomerne chabe a... Ale! Koho tohle zajima? Rambo se vratil a ostudu rozhodne neudelal. Dost mozna akcnak roku... A pri zaverecny scene me mrazilo v zadech. Coz se mi u predchozich dilu nestalo ani v nejdojemnejsi chvili... ani kdyz rambo zabil cunika :)) Je to tak, nostalgie je kurva a to taky Stalloneovi v roce 2008 dost pomáhá... Anyway... jasny 4/5!

plakát

Transformers (2007) 

Jo, akce zlehka kulhá, ale stejně... Je to nejlepší Bay ever a ještě nikdy (jo, ještě nikdy Stevene) nebylo utrpení mimozemskejch emzáků tak zatraceně dojemný!

plakát

Mechanik (2004) 

fucking psycho... hezky zabalený, ale ve výsledku to působí, jako kdyby lidi kolem Mechanika viděli Fight Club a rozhodli se udělat něco podobnýho znova. Bejt v kůži Chucka Palahniuka, asi mě to nasere víc.

plakát

Výplata (2003) 

Jeden z těch filmů, kdy se zjevné nedostatky snažíte všemožně přehlížet, protože vlastně není sebemenší důvod, abyste na něj byli zlí. Samozřejmě, John Woo natočil spoustu lepších věcí, akční scény jsou leckdy dost stereotypní a celkové pojetí adaptace Dickovi povídky také není nejšťastnější (zjevné mezery v příběhu, motivace některých postav je vcelku směšná), nicméně ve chvíli, kdy se Uma "jsem na zajíčky" Thurman s Benem "chasing amy" Affleckem dávají na útěk (bohužel až po "vysvětlovací" půlce Výplaty), neměli byste jim odolat. A když Affleck, který celkem překvapivě po delší době nepůsobí slizkým dojmem (naopak, celou dobu mu držíte palce) za neustále palby zlotřilých pomocníků hlavního záporáka Aarona "já sem budouvnost" Eckharta hodí po Umě (která jako by vypadla z té doby natáčeného Kill Billa) očkem a zahlásí "a teď běž k támhletěm dvěřím a otevři je", načež se ona, bez sebemenších protestů, láskyplně vrhá skrz kulky na požadovanou destinaci... No řekněte, nemysleli byste si v tu chvíli, že je to vlastně skvělý film?