Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (373)

plakát

Air Force One (1997) 

Fandil jsem Garymu.. Akorát se divím tomu, že hraje v takový sračce. U Forda jsem si na to už zvyknul.

plakát

Ali (2001) 

Mohlo mě to knockoutovat jako Zuřící býk. Bohužel tomu cosi chybělo. Možná nejasnost souvislostí. Veškeré zápasy v kombinaci s neskutečnou hudbou jsou smrtící. K výkonu Will Smithe nemám co dodat, protože Aliho nehrál, on jím byl! Nejdřív jsem Smithovi jeho hbité úhyby nevěřil, ale ze skutečných záznamů zápasů jasně vyplývá, že Ali měl zvláštní boxovací styl a byl většinou lehčí a hbitější než jeho protivnící. Ty úhybné manévry jsou jednoduše dechberoucí, stejně jako herectví Willa Smithe.. Škoda jen těch drobných detailů, jako jsou například čtyři obvodové lana ringu, když v dobách Aliho byly pouze tři..

plakát

Alinin sen (2005) (TV film) odpad!

Na německé (popř. rakouské, (prašť jako uhoď)) produkci mě nic nepřekvapí. Pro koho je tento film vlastně určen? I kdybych byl náctiletá slečna, považoval bych to za dementní krávovinu.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Čekal jsem od toho úplnou pikačovinu, ale odrovnalo mě to. Nutně Vás musí oslovit spousta barev, citu, naivity, krásné hudby a lásky. Celým dílkem se line příjemná atmosféra a jak film plyne máte stále vřelejší pocit na duši. Duporučuji..

plakát

Americký gangster (2007) 

Málokdo může točit, co se mu zamane.. Tohle jsem chtěl a na takový film čekám od dob mafiánů. Scorsese se nedávno připomněl výborným dílem Departed a teď se vytasil s našlapanou mafiánkou i mistr Scott, kterému není cizí snad žádný žánr, tenhle chlapík natočil snad už úplně všechno. Denzela Washingtona jsem nikdy moc nemusel, ale tady hraje téměř jako Pacino v kmotrovi. Nadruhou stranu je pravda, že veškerý mafiánské filmy jedou podle jedné a té samé šablony, což mi ale vůbec nevadí. Film podle skutečné události, jako ostatně téměř každý gangsterský film..

plakát

Andělé pomsty (2002) odpad!

Stojím v němým úžasu nad tím, do jakých sraček to dotáhl Rutger Hauer..

plakát

Andělé v Americe (2003) (seriál) 

Al Pacino to lehce zachraňuje, ale jinak je to děs. Nic mi to neříká ani nedává. Nejspíš budu ignorant, ale třeba jsem pouze zatím neobjevil to kouzlo, co tu vidí všichni..

plakát

Anička s lískovými oříšky (1993) (TV film) 

Další ze série depresivních pohádek. Maskér musel mít važný problém! Na tu hnusnou ovčí hlavu nikdy nezapomenu.

plakát

Apocalypto (2006) 

Proč se netočí víc těchto filmů? Jasně, jsou tam určité nejasnosti, ale na to kašlu. Akce a lá Rambo, ale s lehkostí a elegancí. Některé scény jsou brutální, ale ta doba byla krutá. Snad jediné, co bych vytknul, je běh hlavního hrdiny, který se dá přirovnat k úprku jaguára ovšem z prostřeleným bokem, nevím, nevím.. To mi ovšem celkový kladný dojem rozhodně nezkazí. 90%

plakát

Arizona Dream (1993) 

Půvabný, krásný a nesmírně pozitivní film s obrovsky silnými momenty. Jeden z mála filmů, při kterém je vám tak krásně a sladce na duši. Nádhera. Kusturica je opravdový balkánský kouzelník, tohle nikdo jiný neumí. Hudba, to je kapitola sama pro sebe. Zajimavé jsou též odkazy na Scorseseho Zuřícího býka nebo Coppolovo Kmotra. Nejkouzelnější film, který jsem zatím viděl.