Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Sensoria (2015) 

místy celkem napínavé, ale celkový příběh (hlavně v jeho konci) mi připadá trochu divný

plakát

V.I.P. vraždy (2016) (seriál) 

hodnocení prvního dílu: díl nepůsobil realisticky, ale dalo se s tím žít jako u řady jiných kriminálek. Průměr

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Dobré, ale do jásotu mám daleko. Mezi věci, které se mi (při neznalosti dalších dílů, které ještě nevznikly) nelíbily, byla například spousta náhod, díky kterým se zrovna potkali ti a ti. Dále celá základní zápletka, kde se hledá někdo, kdo kdo ví jak dlouho stojí na nějaké skále uprostřed země, je divné. Pak by možná nebyla špatná trochu větší odvaha při tvorbě příběhu. Jeho části se až moc podobají starším dílům. Zase nové postavy z rodiny, zase ničení planet, možná by nebylo špatné, kdyby se to od starých příběhů odpoutalo trošku více. Zvlášť, když to celé bylo znova tak trochu na startovací čáře. Ale uvidíme, co na nás čeká v dalších dílech.

plakát

Nightlight (2015) 

Nedávalo mi to občas moc smyslu, kdo co proč. Občas se ale napětí vyvolat povedlo

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

ale jo, pobavilo. Některé věci jsou sice přehnané, ale člověk věděl, že budou přehnané, tak s tím počítal

plakát

Birdman (2014) 

4-5 hvězd. Zajímavé postavy, zajímavý děj, zajímavá kamera. Hlavně v první části, kdy člověk ještě přesně nevěděl, jak to má chápat. Zajímavé závěrečné vyústění. To, co bylo po něm, nevím, jestli už nebylo navíc - záleží, co to vlastně mělo vůbec znamenat. Jiné filmy mě ale dokázaly strhnout ještě více, proto bych to za nějaký úplný vrchol nepovažoval.

plakát

Ouija (2014) 

2-3 za to, že jsem byl několikrát trošku napjatý. Jinak žádná velká sláva. Neoriginální, spádu něco chybí.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

První a druhá série celkem napínavé, takže leccos šlo prominout. Ve třetí už mě to přestává trochu bavit. Arrow je borec, bez kterého by celé město bylo dávno v řiti, i když někdo zabil hodně lidí, on toho šmejda má problém zabít, jeho ségra mění chování ze dne na den (koho zrovna strašně nesnáší), kde kdo se rychle vypracuje v dobrého bojovníka atd.

plakát

Americký sniper (2014) 

Osud toho člověka je velmi zajímavý a dokáže dojmout, ale neměl bych asi hodnotit osud, ale film.Ten je dobrý, jen mi tam k jedinečnosti něco chybí. Je to jen takový slušný dějový popis, pár scének z Iráku, pár z Ameriky, nebylo to snadný pro nikoho, konec.