Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Beastie Boys: Live in Glasgow (2000) (koncert) 

Největší mazec a můžu jen fňukat, že jsem tam nemohl být. Za mě nekonečnej počet bodů, hvězdiček, atd. a je mi líto, že si na tuhle nejzběsilejší kapelu už nebudu moc nikdy zaskotačit naživo. RIP Adam "MCA" Yauch ;( ps: Kéž by tohle někdy vydali remasterovaný na BR.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Rozporuplný film, kde jsou lidi schopni udělit nula bodou a stejně tak jej vynést do výšin. V tomto případě se budu blížit k té druhé skupince, protože takhle originálně ujetou komedii asi jen tak znovu neuvidíme. Perfektní hudba, skvělí herci (samozřejmě každý ví, že Perryho hraje Kathy Burke), originální hlášky (Maminka vás volá, hoši. Spěchejte, je to pěkně vostrá svině), no prostě 8/10 jak nic a možná by se dalo i přitlačit. Jediný co mě na tomhle filmu pokaždé štve je scéna s uhrama, tu doopravdy nemusím. Asi jsem málo HC. Každopádně za takhle svoje vysoké hodnocení se nestydím, protože já nejsem žádnej tvůj votrok a můžu si hodnotit jak chci :)

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Co asi tak říci k posledním filmovým počinům pan režiséra Zdeňka Trošky. Od klasické vesnické (spíš by se dalo napsat vesanské) komedie Slunce, seno, jahody a jejím pokračováních je každý další filmový počin horší a horší a kameňák není vyjímkou. Za mě 2/10 a bojím se, jestli jsem to nepřehnal. Špatné je na tomto filmu vše, takže by bylo marné se s tím vypisovat.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Můj úplně nejvíc nejlepší film, jaký kdy moje oči mohly shlédnout. Těžko se mi tento film hodnotí, protože dokonalost se popisuje velice těžce. Stačí snad poznamenat, že i při několikanásobném shlédnutí se vždy vyrojí mnoho slz a to u mnoha scén. Takhle hustou zátěž na city jsem u žádného jiného filmu nepocítil. 10/10, dokonalost sama.

plakát

Terminátor (1984) 

Klasika všech klasik v žánru sci-fi a tak to nebudu nijak zdržovat a uděluji rovnou 5* (10/10). Zcela jistě jsem ovlivněn při hodnocení tím, že jsem Terminátora viděl jako malej kluk (v místním domě dětí a mládeže cenzurovanou verzi :) a samozřejmě na VHS již nijak neokuchanou) a tak by mohl leckdo něco namítnout. Ale tenhle film zraje jako víno a tak až na efekty se mu nedá ani v dnešní době nic vytknout a dostal by plnej počet tak i tak. Kéž by takových filmů bylo víc.

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Poslední dobou mi DC a Marvel filmy, seriály značně mění pohled na celou tuto tvorbu a snad si odskočím koupit i pár komixů, ale abych se vrátil k Flashovi v seriálové podobě. Soudit dle první epizody je barbarství, ale nějak se začít musí (hodnocení bude doplněno po dalších dílech) a vzhledem k tomu, že mi střih moc nesednul (zničehonic scéna, jak se radí s Arrowem atp.) a efekty zrovna taky nepatří k těm nejlepším (nad čímž se dá přimhouřit oko), budu při hodnocení opatrný. Naději tomu všemu dávají příjemní herci (čekám zda se nějak projeví Danielle Panabaker) a hlavně námět. Na nově zpracovaného Flashe jsem čekal už delší dobu a konečně se mi poštěstilo a tak i na vyjmenované "nedokonalosti" si pořád uchovávám dosti velkou dávku naděje. Za mě 7/10 s tím, že si myslím, že to půjde výš.