Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (229)

plakát

Invalida (2023) 

docela prdel :D

plakát

Láska podle plánu (2022) 

Vlastně to ani není komedie, je to celkem předvídatelné a je to tak trochu naivně sluničkařské. Ale po řemeslné a herecké stránce nebylo co vytknout.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Vlastníci byli celkově lepší. Bylo tady pár vtipných momentů, ale jinak převažovaly stupidní vtipy jako z Kameňáku.

plakát

Poslední závod (2022) 

Osobně moc nemusím tyhle rekonstrukce známých událostí, které by se daly shrnout par větami: jako 2 lidi umrzli při lyžovačce v horách atd. Ale byl jsem překecán, abych na to šel do kina, tak jsem to zkoukl. A on to nebyl špatný film a kupodivu i zcela odpovída tomu jak se to stalo, nebyl tam zbytečná patos ani přehnaná tvůrčí licence jako třeba u šarlatána, hudba k tomu taky dobře ladila. Co musím vyzdvihnout jsou dokonalé kostýmy. Zkrátka sice to nebyl takový film že bych měl chuť se k tomu vracet a nějak to adorovat do nebes, ale myslím ze dané téma nešlo lépe zfilmovat.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Nebylo to špatné, určitě má film co říct, ale pokud bych to srovnal například s parazitem, tak tady chybí moment překvapení a některé scény jsou zbytečně dlouhé.

plakát

Zločiny Velké Prahy - Host do domu (2021) (epizoda) 

Tak jsem ze zvědavosti zkoukl jeden díl a zrovna to byl poslední. V podstatě je to vztahová telenovela, kde lidi chodí v oblečení o kterém si myslí že odpovídá První republice. Cílem je nacpat do každé scény co nejvíc prvorepublikových rekvizit, ačkoli to taky nesedí a i služka tu může mít zařízený byt jak ředitel fabriky. Kriminálka to je podřadná, protože postrádá jakékoli napětí, gradací pozvolné rozplétání zločinu kde pídí po stopách, které je místy zavedou na špatnou stopu, aby nakonec geniálním úsudkem nebo lstí odhalili nečekaného zločince. Je to katastrofa když se točí, jen aby se točilo a práce u filmu je zaměstnáním jako chození do fabriky. Když není kvalitní scénář, a nápad a chuť natočit něco kvalitního tak ať radší netočí vůbec.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Ve srovnaní s posledníma štědrovečerníma pohádkama to nebylo tak zlé. Příběh sám o sobě asi nebyl špatným měl aspoň zápletku. O obsazených hercích nepochybuju vím, že dovedou hrát dobře, ale bylo to celé takové toporné asi režií... celkově slabší průměr.

plakát

Šarlatán (2020) 

Trojan byl výbroný jako vždycky, co mi ale vadilo byla přílišná tvuřčí licence scénáristy, která se s realitou rozchazel přespříliš. Udělat z 6 let za krácení daní, obžalobu na trest smrti za vraždu je trochu moc a vykreslit to jako soudy z brzkých 50 let je přehnané.

plakát

Joker (2019) 

Phoenix si oscara zasloužil právem a zkrátka je to po všech stránkách výborný film i když se místama trochu vleče. Když si představím jak, na tohle přišli do kina lidi v očekavani, že to bude jako ostatni filmy s batmanovskeho universa. Asi čekali že to bude Joker takový jak ho zahral Heath Ledger srandovní týpek, co dela random šílenosti a proto je cool. Jak čekali jednoduchou naivní zábavu se superhrdiny jako ve všech ostatních stupidních blocbusterech. A misto toho dostali surový psychlogický thriller ve stylu Taxi Driver, který nemá s Batmanem naprosto nic společného :D.