Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (57)

plakát

Sedm (1995) 

Parádní atmosféra, skvělí herci. A ten déšť.. Jen ten konec jsem tak nějak tušil. Ale furt si 5 hvězd zaslouží.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Hodně se mi to líbilo, po zklamání z Expendables příjemná změna. Sice tam není tolik akce, ale stojí za to. Překvapila mě brutalita některých scén. To rozhodně můžu :) Scéna s uřízlou rukou třeba.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Laciné efekty, nepůsobí přirozeně. Jinak film vcelku o ničem. Málo Stalloneho. Tak nějak sem čekal, že se vrátí.

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Dvojka je nepřekonatelná, co si budeme. Ale trojka mě fascinuje svou atmosférou, temnou. Opuštěná kolonie, interiéry. Prostě to prostředí, jak ho zpracovali. A ten konec, jejda, aj sem si zařval párkrát. Sem tam mě chytne nálada na tento film, v takovém deštivém podzimu, zalezlý pod dekou ve tmě a mrknu se. Po dvojce nejlepší díl za mě. Vždy viděna Special edition.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Stejně je to nejlepší v originál dabingu, ne v tom českém, který je mimochodem u tohoto filmu dost dobrý. Ten sprostý mám na mysli. Díky němu měním hodnocení ze čtyř na pět :)

plakát

Černé zrcadlo - Nenávist národa (2016) (epizoda) 

Po White Christmas druhý nejlepší díl. Zatím. 4. série přede mnou. Sice delší, ale ne, nenudil jsem se ani minutu. Parádní zakončení třetí série.

plakát

Živí mrtví - Zásadní otázka (2017) (epizoda) odpad!

Neskončí ten Negan na vozíku, jak se furt debilně prohýbá? Že já blbec se na to před měsícem začal dívat, už teď mě to kvůli němu nebaví.  Chtěli vytvořit hnusáka, mohli. Ale udělali debila. Prohni se, mluv přerušovaně, ideálně šeptej. Jak trapné už to je. No co jsem začal se dívat, tak se aj dodívám. Ale jaksi to začně asi klesat to hodnocení, pokud to tak půjde dál. Něco mi říká, že jeblé ženy s rybama neřekly poslední slovo, šroťáci taky ne.. Ale sejměte už toho kripla s tou posranou hučkou na hlavě. To nám ti režiséři udělali naschvál. Věděli, že to bude většinu lidí rozčilovat.

plakát

Živí mrtví - Zazpívej (2016) (epizoda) 

Už mě to s tím kriplem Neganem nebaví. Houpe se jak retard, mluví taky tak. A ještě tak šíleně přerušovaně. Sem aspoň čekal, že vyrýpne tomu debilovi Carlovi druhé oko a narve mu ho do té stupidní hučky, co nosí na hlavě.

plakát

Živí mrtví - Série 7 (2016) (série) 

Z Negana udělali debila sami režiséř. Pokupuje se u mluvení jak trotl a mluví tak idiotsky přerušovaně, jako kdyby měl vadu řeči. Zombíci jdou jaksi stranou a to je škoda.