Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tenhle film už jsem viděl tolikrát a pokaždé mě dostane, podle mě nejkrásnější film. Film o neobyčejně obyčejném člověku, který proplouvá životem s velkou dávkou štěstí a náhod. Myslím, že to byl právě tento film, který mě přivedl ke sledování filmů. Zamiloval jsem si nejen příběh, ale i Toma Hankse, který podal úžasný herecký výkon. Nezapomenu ani na hlášky z tohoto filmu. " Pro hlupáka každý hloupý, život je jako bonboniéra a utíkej Forreste, utíkej.“ :-)

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

Nádhera! Krásný film, kde nechybí romantika, vášeň, láska, bolest, válka, smrt... prostě vše, co nám přináší a bere život, ať chceme nebo nechceme... Poutavý, moudrý a zajímavý příběh člověka, kterému plyne život opačným směrem,... Který se musí vyrovnávat se ztrátou lidí kolem sebe, protože zatímco on mládne, ostatní stárnou a umírají... " Benjamine, musíme ztratit ty, co milujeme... Jak jinak bychom věděli, jak moc pro nás byli důležití?..." Na tohle dílo budu dlouho vzpomínat a jistě si ho znovu několikrát vychutnám. Takhle povedený film jsem už dlouho neviděl a už teď se mi zaryl hluboko do srdce.... Ta moudrost života, která je zde zobrazena, to je to co se mi líbí... " Můžeš se klidně vztekat jak blázen, že to tak blbě dopadlo. Můžeš přísahat, proklínat osud..., ale když přijde konec, musíš prostě odejít..." Brad Pitt zahrál Benjamina famózně. Ikdyž má snímek dlouhou stopáž, ani na chvíli jsem se nenudil... vynikající režie, kamera a skvělá doprovodná hudbu... geniální!!!... " Na některé věci se nezapomíná..."

Zachraňte vojína Ryana

Zachraňte vojína Ryana (1998)

Pro mě jednoznačně jeden z nejlepších válečných filmů. Zajímavý příběh, skvělí herci, úžasná kamera, režie, zvuk a famózní vylodění, které vás hodí přímo do zuřivé bitvy v Normandii roku 1944 v Den D. Tom Hanks a Steven Spilberg už pro mě asi budou vždy zárukou kvalitního filmu. Mohu jenom říct pěkná práce… tento film si zaslouží 5 plných hvězd.

Dobrý ročník

Dobrý ročník (2006)

Ridley, Russell, Marion a sklenka toho nejlepšího vína... nádherná kombinace :-)

Americký gangster

Americký gangster (2007)

Po dlouhé době zase jedna kvalitní gangsterka. Úžasní herci, které mám moc rád, jako je Denzel Washington a Russell Crowe v kombinaci s režisérem Ridley Scottem… to snad ani jinak než dobře dopadnout nemohlo. Spousta mafiánů, zbraně, drogy, peníze, zkorumpovaní policajti, ale i láska, rodina a čest. Skvělý příběh - protiklad mafiána a policajta, který se za žádnou cenu nenechá zkorumpovat. Podle mě filmu tohoto žánru nic nechybělo. Film jsem viděl už třikrát a určitě to nebylo naposledy. :-)

Hitch: Lék pro moderního muže

Hitch: Lék pro moderního muže (2005)

Nebudeš lhát, krást, šidit ani pít.. Když musíš říct lež, lež v náručí toho, koho miluješ.. Když musíš krást, odkraď se od špatné společnosti.. Když musíš šidit, ošiď smrt.. Když musíš pít, nasávej chvíle, které ti berou dech....... Miluju tenhle film...

Sedm životů

Sedm životů (2008)

Pro mě nejlepší drama roku 2008. Will Smith nemá chybu, stává se lepším a lepším hercem, což opět dokazuje v Seven Pounds. Jeho herecký výkon je dokonalý a Rosario Dawson byla ve své roli moc půvabná. Zajímavý, poutavě napsaný, napínavý a hodně dojemný příběh. Ještě mi tu dobíhají poslední titulky a doznívají poslední tóny a já mam ten správný a příjemný pocit...

Rychle a zběsile

Rychle a zběsile (2001)

Nadupaný autína, krásný holky, dobrá muzika a akce... prostě pořádná jízda, pěkně rychle a zběsile, tak to mam rád...