Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (36)

plakát

Atrakce švédského zájezdu (1989) 

Absurdní pohled ze silnici na lidi které míjí autokar švédských turistů. Film jsem viděl nedávno a mám pocit, že dnes má více co říci než tenkrát.

plakát

Beatles: Perná léta (2016) 

Tohle musí vidět všichni kdo chtějí zakládat kapelu a nebo kdo ji už mají. Tohle je pro každého hudebníka povinnost !! Dokument je neuvěřitelný, když je neuvěřitelně sugestivní, když jsem odcházel z kina měl jsem pocit jako bych se vracel z šedesátých let.

plakát

Besa (2018) (seriál) 

Pro mě velké překvapení. Je vidět, že producentsky projekt byl velmi dobře připraven, ať už britským scénáristou a nebo produkční firmou. Mrazivý thriller o tom když se otec rodiny nešťastnou náhodou připlete k mafii a aby zachránil rodinu musí plnit jejich rozkazy. Kvalitně natočeno, herecky rovněž dobře obsazené nemám problém s žádným hercem, vše žánrově čisté. Dobrá práce.

plakát

Burácení (2015) odpad!

Kdyz, proste vidim jiný aktuální debut, tak tohle tomu nešahá po kotníky.To se jinak bodovat neda. Já myslím, že ten projekt prostě neuzrál. Je to zajimávé téma asi i celkem těžké, ale o to víc je třeba věnovat více času a zkušeností aby vše dobře vyšlo. Tady je vidět, že zkušeností času bylo proinvestovano příliš málo na to co by si to zasloužilo a doplatína to jen divák.

plakát

Deník strojvůdce (2016) 

Dlouho mě žádný, film doslova tak neuhranul. Z popisku bylo jasné, že je to komedie, ale trochu jsem se bál scénáře a takové té plytkosti, jednoduchosti tématu. Jenže ono je to jinak! Napadá mě srovnání jen s Nedotknutelnými o vážném tématu s humorem a ironií, ale nikdy to nepřeleze do trapnosti. Je to život, z jiného pohledu se vším všady, někdy tak a někdy tak. Lazar Ristovski v hlavní roli je úžasný, doteď jsem ho moc nevnímal. Jedním slovem je to skvělééé.

plakát

Druhá míza (2015) 

Je to skvělé, a to jsem se až poté dozvěděl , že je to podle skutečné události. Pokud je to opravdu tak a není to jen marketing tak tten film má ještě zajímavější rozměr. Al Pacíno je kouzelný 80%

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) odpad!

Další Česká romantická komedie, jakých dnes každým rokem vzniká 10 až 20. V této bohužel není ani nosný nápad ani scénář ani režie. Film jen tak plyne a nic neřeší. Bohužel.

plakát

Dvojníci (2016) odpad!

No to je trapárna. Fakt mě nic jiného nenapadá.

plakát

El bar (2017) 

Mě se to líbilo. První půlka má spád je velmi promyšlená ta druhá není o tolik horší ale, chybí ji gradace k závěru. Jinak velmi dobré úplně mi nesedí to označení komedie. Když tak velmi černá nebo mrazivá.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Tahle parta (Novotný,Matásek, Latinák, Polívka) mě opravdu rozsekala smíchy popravdě celé kino. Předně je to opravdu výborné, postavené na eskapádě vtipných situací, které ale fungují pohromadě. Možná, že i díky tomu se občas dá něco předvídat, nicméně tak jak je to zahrané tak stejně vybuchnete smíchy. To u českých komedií vůbec nebývá zvykem, proto dávám plný počet bodů. A ještě jedna věc rozhodla pro plný počet. Vlastně celý film máte úsměv na tváři a střídáte úsměv se smíchem. Tenhle film je laskavé a milé zjevení na české filmové scéně. Poklona tvůrcům...