Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Letní kino Maršovice. Úplně ideální letní pohodovka. Na české poměry relativně málo laciných fórků, v podstatě jen jeden (lékařské vyšetření). Všechno ostatní mi sedlo a vážně jsem se pobavila. Milé obsazení (Jitka Čvančarová je má oblíbená žena vamp) a celkově i povedený příběh. Některé scény dovedené do absurdních rozměrů a procitnutí manžela, který měl ženy jen za zboží (pračky, myčky, vařečky a… pohovky), je v klasické rovině "okus svou medicínu". Škoda, že ladění do komedie za každou cenu, trochu ubírá na kvalitě, aby mohlo být finále správně šílené. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

České filmy posledních let (když nepočítám Troškoviny) mi většinou nevadí a vyhledávám je s chutí, ale stalo se ošklivým zvykem cpát do komedií melodramatické prvky typu úmrtí jednoho z hlavních hrdinů. Tenhle debut byl příjemnou změnou. Žádná Geislerová, žádný Macháček (Matáska je v českých kinech trestuhodně málo!), dobrá hudba od mých oblíbenců Portless, boží David Novotný a scény, při kterých slzíte smíchy. Bohužel mi docela dost vadila Latinákova postava a druhé zhlédnutí už tolik nebaví. Na debut ale fajnová záležitost. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mě někdo ptal, jestli Hodinový Manžel stojí za vidění, řekl bych mu, že ano, ALE... to "ale" zahrnuje zvláštní nevyrovnanost filmu, který kombinuje velmi slušné herecké výkony a skutečně komické scénky s trapným rádobyhumorem, vulgaritou a lacinou soft kukajdou. Kdyby si pan Svoboda odpustil obří kostým penisu (ve scéně, kdy David Novotný říká v bance cosi o tom, že "to jako č**ák podepsal"), "vděčnou" scénku s požitím viagry a nemožností využít jejích účinků, naprosto ujetou postavu Simony Babčákové (která ovšem předvádí snad první přímo do filmu vecpaný product placement CSFD;)), úplně neopodstatněný zvrat a zakončení linky se Zuzanou Norisovou, atd., zůstaly by v podstatě jen samé lepší věci. Například linie s Ninou Divíškovou je výborná, a v podstatě díky ní se nějak inteligentně uzavře celý film. Faktem je ale i to, že způsob, jakým se tu zobrazují intimní mezilidské vztahy, je naprosto tristní, ale naštěstí jakž takž funguje humorná a dějová složka filmu, o technických kategoriích nemluvě, takže to je v podstatě srovnatelné se staršími filmy Marie Poledňákové, a nebudete u toho umírat jako u několika posledních filmů Marie Poledňákové;) 60% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Teda riadne trapenie sa novych ceskych filmov, uz som im pomaly prestal davat sancu po hrozach ako Gympl /2007/, Babovredy a Zakazane Uvolneni /2014/ a vidim, ze trapenie sa pokracuje. Namet je slaby, nestrhne, a zase sa dostavil dostatok nudy, fakt nechapem, naco sa este taketo nudne zvachance natacaju a hlavne komu? Hatsepsovetzial moja milovana ceska kinematografia ide od 10-ich k 5 -im, skoda. 15 % ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nakonec náš souboj vyhrál =woody=, který na mou poznámku "zkus to, na ČSFD je červenej," manželovi i mně udělal pápá a odešel do Lucerny na kraťasy. V ohromném sálu, čekajícím zřejmě nápor lačnících fanoušků, jsem tak zůstal sám, zvědav co je po roce nového v české továrně. Z kategorie "je mi trapně" jsme se posunuli na úroveň "nudím se," což je, uznávám, o něco lepší, ale rozhodně bych doporučoval tři kila za rande investovat do něčeho smysluplnějšího. Stačí si jen trošku víc připlatit a o pár bloků dál můžete mít za jinou hodinovou službu daleko větší srandu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)
  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)
  • Titulnú skladbu filmu "All those places" zložila a nahrala košická skupina Peter Bič Project. (De Large)

Reklama

Reklama