Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Tread (2020) 

Trošku vám nesedla změna územního plánu? Postavili vám továrnu na beton hned vedle vaší dílny a odřízli vás tak od inženýrských sítí a příjezdové cesty? Máte pocit, že se proti vám, výstřednímu a samotářskému přistěhovalci, spiklo celé městečko? Marvin Heemeyer vyřešil tuhle situaci stejně jako by to udělal každý z nás - obrnil si buldozer a jel rozbourat sousedovu továrnu, městský úřad a další baráky lidí, kteří mu zničili život.

plakát

Domácí vězení (2014) 

Pěkný mix amatérské detektivky, jemně strašidelného napětí a komické duchařiny. Udrží pozornost a pobaví.

plakát

Spring Breakers (2012) 

Skoro hodinu čekat na hodného strejdu Aliena je místy až bolestivé, ale vydržte. Škoda jen, že tento film nemluví v náznacích, ale vše vám několikrát lopatuje do ksichtu.

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Celý film má atmosféru mlžnou, zasněnou; krásně zachycuje dobu dospívání, prvních lásek. Konec je probuzením a realizace, zě každý sen jednou skončí a dospělost klepe na dveře.

plakát

Život je krásný (1997) 

První polovinu se smějete, druhou polovinu vám přes úsměv tečou slzy. Tenhle snímek vás polechtá a pak pevně stiskne za srdce. Povinně shlédnout musí každý, komu cítění otupělo. Slza v oku zaručena.

plakát

Spáč (1973) 

Pro milovníky slapstick komedie je to kousek, který si nesmí nechat ujít. Některým možná nestačí vidět Woodyho Allena zdrogovaně se potácet v rádovy futuristických kulisách, ale pro mne to znamená hodinu a půl smíchu.

plakát

Lovec trolů (2010) 

Norští Ropáci (http://www.csfd.cz/film/8807-ropaci/). Zpočátku se snaží vypadat seriózně, ale naštěstí toho brzy nechá. Tenhle low-budget snímek má svoje osobité kouzlo, svůj cíl splní dokonale a nesnaží se hrát si na něco víc. Jen málo by se podle mého dalo změnit, aby naplnil svůj potenciál lépe.

plakát

Kanibalové (1980) 

Je to jako kousnutí do kusu krvavého hovězího steaku. Tuhé, těžce stravitelné; rozhodně ne pro každého. Jste ale odměněni nezaměnitelným pocitem šťavnaté surovosti.