Reklama

Reklama

Kanibalové

  • Česko Kanibal Holokaust (festivalový název) (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh, který vám bude vyprávět tento film, se skutečně stal. Do pralesů Jižní Ameriky odjíždí čtyřčlenná skupina mladých reportérů, aby natočili unikátní záběry s domorodci, kteří se ještě nesetkali s bílým člověkem. Podaří se jim nalézt kmen údajných lidojedů, kteří však o bílé návštěvníky nejeví přílišný zájem. Mladí reportéři se je proto pokusí vyrušit z jejich poklidného života. Tento film je nevhodný pro osoby mladší 18 let, protože obsahuje autentické záběry kanibalských orgií, které se tehdy opravdu odehrály. (Vapet Production)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (629)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nechutný film plný krve a scén, při kterých se normálnímu člověku obrací kufr, to jsou Kanibalové. Pokud však vyhledáváte toto témá, tak jste na scény, které se zde objeví zřejmě připraveni. Film navíc ukazuje lidskou demenci, když banda filmařů vtrhne do vesnice domorodců a celou ji podpálí. Trošku mě naštvalo, když jsem zjistil, že hlavní hrdinové opravdu neumřeli, tak proto nedávám pět hvězd. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No, tak co k tomuhle říct... Jako dokument nereálné, jako horor slabé, jako film nadprůměrné, jako kontroverzní snímek velice úspěšné. A teď už záleží jenom na tom, co od Cannibal Holocaustu očekáváte. Já si přál kontroverní horor, od čehož se odvíjí i mé konečné hodnocení - divil jsem se hodně, bál jsem se málo -> tři hvězdy. ()

Reklama

kiddo 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem naivka a věřím, že ta myšlenka stojí na značně nadsazených základech, ale když mě ve filmu víc než pohled na detailní záběry rozřezávané želvy znechucuje pouhé pomyšlení na existenci podobných primitivních hovad, která se opovažují považovat se za ty civilizované, tak už to přece jen o něčem vypovídá. Přejměte tento můj přístup a zaručuju vám, že závěrečný kanibalský masakr si vychutnáte přímo labužnicky. 90% ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Talianski tvorcovia v 70tych a 80tych rokoch si okrem iného založili biznis na tom, že korčuľovali na hrane toho, čo je možné ešte zobraziť na filmovom plátne a to tak sexom, násilím, či témami. Deodato v Cannibal Holocaust túto hranicu prekročil a dosť výrazne (pričom najvýraznejším príkladom je týranie zvierat). Zaslúžene je to asi najkontroverznejší film na svete a rozumiem ľuďom, ktorých fascinuje, za mňa je to ale odpad. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

jak okometovat něco tak nechutnýho jako je Cannibal Holocaust... mám z toho tak rozpoluplný pocity... nevím jestli mi má být hnusně z toho, co jsem viděla a co tu čtu.. nebo se mám bát, že se něco takovýho stalo a nejspíš ještě někde děje.. a docela je mi na nic.. když vím, že se tohle někomu líbilo.. chraň páně jestli si někdo vezme příklad z toho, jak potrestat svou ženu za cizoložství.. nebo jak "správně" roztáhnout ženskou při znásilnění.. nebo má snad někdo zájem o nový způsob rodění, kam se pak hrabou ženský co svý děcko hodí do kontaineru, proti tomu jak se kanibalové zbavují nechtěných miminek.. a jak co udělali reportéři s želvou.. to byl vrchol mý trpělivosti.. mám pokračovat?? možná je tu teď malý spoiler.. ale pardón.. je mi to jedno.. protože jestli se tohle opravdu někomu líbí.. Bůh s námi ()

Galerie (38)

Zajímavosti (46)

  • Herci se ve smlouvě zavázali k tomu, že po skončení natáčení se na rok nebudou ukazovat na veřejnosti, aby se tak docílilo zdání, že ve skutečnosti opravdu zemřeli. (HellFire)
  • V Japonsku se film stal jedním z nejvýdělečnějších filmů vůbec. (Kulmon)

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama