Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Zoo (2022) (seriál) 

Dnes jsem se ze zvědavosti koukala na zoo a vůbec nechápu, že někdo dokáže napsat takhle stupidní scénář a už vůbec nechápu, že je někdo ochoten do něčeho takového investovat peníze,

plakát

Bourák (2020) 

Asi jsem divná, ale mně se to líbilo, možná i proto, že "SKLEPÁCI" jsou moje krevní skupina, dobrý fórky, fakt jsem se bavila.

plakát

Dům na samotě (2022) (TV film) 

Knihu jsem četla a je skvělá, ale tohle fakt nedám, 15 minut úplně stačilo.

plakát

Uwikłanie (2011) 

Konečně jsem se podívala na tento film a líbil se mi moc. Pravda je, že na knihu se teprve chystám, takže možná proto dávám tak vysoké hodnocení, ale Krakov mám moc ráda a vidět z ptačího pohledu známá místa mi na rozdíl od "snaked " udělalo radost. Další dobře udělaná polská kriminálka a navíc výborně obsazená, mimo jiné i mými oblíbenci Łukaszewiczem a Sewerynem. Za mě plný počet.

plakát

Učitel (2016) (seriál) 

Tenhle seriál jsem si v Empiku koupila čistě náhodou, vlastně jen kvůli Mačkowi, ale je to bomba, úplně mě to dostalo, neskutečné. Takhle se dělají seriály, bravo Polákům!!!

plakát

Ambassada (2013) 

Filmy Julka Machulskiego mám ráda a opět nezklamal, pohodová a trochu bláznivá oddechovka,

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Film jsem chtěla vidět kvůli Redfordovi, miluju jeho filmy, ať už v nich hraje nebo je sám režíruje. Tenhle je jen a jen o něm, o jednom starém muži, samotně se plavícím na jachtě na otevřeném moři, kde ho stíhá jedna pohroma za druhou. Pro mne dost depresivní, tohle bych tedy nechtěla nikdy zažít, ale jinak skvěle natočeno a Redford opět nezklamal.

plakát

Mandarinky (2013) 

Tak tohle bylo překvapení. Film, od kterého jsem nečekala vůbec nic, nevěděla jsem do čeho jdu. Zkusím začátek a uvidím, přepnout můžu vždycky, říkala jsem si. Nepřepnula jsem a dokoukala do konce. Úžasný Estonsko-gruzijský film o gruzínsko-abcházském konfliktu ukazuje nesmyslnost války na dvou úhlavních nepřátelích, Čečenci a Gruzínci, kteří jsou nuceni strávit nějaký čas spolu v jednom domku. Skvěle udělaný film.

plakát

Noc plná zázraků (2011) 

Můj nejoblíbenější polský film. Je v něm všechno. Rozesměje, rozesmutní, donutí k zamyšlení, ani chvilku nenudí. Vánoční atmosféra v několika příbězích. Noc zázraků - docela trefný překlad Dopisů J. Navíc skvělí herci, vynikající Maciek Stuhr, Roma Gąsiorowska, Piotr Adamczyk, Wojciech Malajkat. S klidným svědomím dávám plnej počet. No a pro mě největší zázrak, že se film objevil ve vysílání jedné naší tv stanice, což se bohužel polským filmům moc často nestává.