Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (83)

plakát

Amnesia (2013) (seriál) odpad!

Dobrej potrat toto. Ufňukaná holka s výpadkem paměti tu dlouho nebyla. 12 náhodně splácaných dílů (autor má zřejmě neuspořádané myšlenky) bez toho, aniž by bylo pochopeno, co se děje (je spousta seriálů, kde je příběh k nepochopení, ale hlavní myšlenku mají, o tomhle anime se to říct nedá). No, víceméně, celé anime je velice úsměvné, Heroine má problém, s kterým by každý jiný zašel do nemocnice, ale objeví se podivín, co vypadá jak elf a nakecá jí, že by jí prohlídka akorát uškodila, lol. Vypadá to, jakoby trpěla spíše těžkými halucinacemi způsobené smícháním LSD a lysohlávek dohromady. Všechno doplňují "chlapci" vypadající jako buzeranti a s postavou tak tenkou, že byste je mohli navlíct jako nit na jehlu. Tohle je opravdu nepovedená parodie.

plakát

Another Gay Movie (2006) 

Tento film mi doporučila kamarádka po tom, co jsem se zeptala, jestli nezná nějakou dobrou komedii, doporučila mi tuhle. Už od názvu jsem věděla, že to bude něco s gay tématikou. Mám ráda yaoi, tak jsem si řekla, že si ji pustím. Očekávala jsem, že film bude lepší než mé očekávání... bohužel nebyl. Herci se k postavám nehodili, jejich výkon nestál za nic, nemělo to moc extra příběh, konec byl hned na začátku odhadnutelný. Celkově se mi film zdál jako přiteplená nepovedená parodie na Prci prci prcičky. No, je zkrátka vidět, že se film natáčel jen 16 dní. Myslím, že tento film spíše gaye ponižuje. Každopádně pár plusů by se našlo. Například to, že jsem se v nějakých částech docela i pobavila, ale jen v některých. Dávám tedy jednu hvězdu, je to škoda, ale víc hvězdiček si podle mne tento film nezaslouží.

plakát

Babovřesky (2013) 

Zlatej Kameňák, tohle je opravdu zoufalý. Humor? A kde? Asi mi utekl.

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Musím uznat, že dvojka je daleko lepší než jednička. Tady se dá ze začátku zasmát... pak už to jde dolů, dolů a dolů... až je to trapný a nudný. Během filmu narážím na hodně ohrané "vtipy", nemůže si Troška vymyslet své vlastní vtipy anebo použít ty, co nejsou tak ohrané?

plakát

Babovřesky 3 (2015) 

Nejlepší díl ze všech tří. Sice to občas postrádalo logiku... ale tu nemůžeme v Troškových filmech hledat. Točí komedie, aby jsme se zasmáli, ne abychom nad tím filozofovali od rána do večera. Každopádně smála jsem se dost a ani nemůžu litovat toho, že mě do kina otec vzal, ačkoliv jsem napoprvé odmítla. Kino se chechtalo a občas nebylo ani pořádně slyšet, co kdo říkal, takže by to potřebovalo zhlédnout ještě jednou.

plakát

Bílá smrt (2009) 

Šlo to... hlavně v prvních 30ti minutách, kdy bylo vše hodně napínavé :) Atmosféra skvělá, která vám v některých částech i naháněla hrůzu.

plakát

Blue Gender (1999) (seriál) 

Výborné! Zvlášť ta atmosféra, taková hodně temná. Děj skvělý, je snad něco, co bych mohla vytknout? Skvělá brutalita, té se nabažíte nemálo. A akce... je tam vlastně pořád.

plakát

Boku no Pico (2006) odpad!

Nesu si trauma do konce života...

plakát

Corpse Party: Missing Footage (2012) 

Na tohle anime jsem narazila omylem na Shirai... hranice byla 15 let, tak jsem si myslela, že to nic zas tak hroznýho nebude. Opak byl pravdou. Ne, že bych se bála, ale bylo mi z toho na zvracení. Některé scénky by si mohli odpustit... ale zdaleka to není nejhorší anime horor, co jsem viděla. Dávám 3*.