Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

Yes Man (2008) 

Musím řict, že se mi film líbil. I přes pomalejší rozjezd a jednodušší scénář, jsem se dobře bavil - možná v budoucnu vyzkouším jeden den aplikovat a "uznávat ANO". Kytarová scéna je naprosto skvělá.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Ideální film po tězkém pracovním dni, ze kterého Vás nic nebolí, žena je spokojená, že koukáte na romantickou komedii a pokud se na chvilku mrknete jinam, nic se nestane, stejně všichni od 10. minuty tušíme jak to skončí. A ta Jenifer je snad stále hezčí a hezčí.

plakát

Nepřítel pod ochranou (2012) 

Akční "podívaná" od začátku do konce, přestřelka střídá přestřelku, nekončící honičky v autech, krvavé bitky,co by neustál ani sám Chuck Norris. Mám pocit, že jenom tohle k dobrému filmu nestačí a já v něm nic dalšího prostě nenašel

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Snaha o vytvoření emotivního "dojáku", která je cítit po celý film mě ani trochu nerušila. Ano, americký sen to trochu je, ale nekompromisní Sandra Bullock, která chvílemi skoro nenechá "BigMajka" vyniknout dává filmu příjemnou pozitivní atmosféru. Po delší době role ve které se mi Bullock vážně líbila.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Trochu jsem ze začátku váhal, zda dát šanci další "Stillerovině" v podobě Waltera Mittyho. Musím přiznat, že film předčil veškerá moje očekávaní, pro mě poutavý příběh, skvělé zpracovaní a ten závěr...Mr.Stiller (ne, vážně to není můj oblibenec) mi to tentokrát natřel se vším všudy. I když onen snímek s číslem 25 jsem trochu čekal.