Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční

Recenze (51)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Tak trochu zklamani. Sazka na jistotu. Vizualne hezke i animace, ale obslehnuta jednicka v jinem vodnim ekosystemu, sceny jedna k jedne - rebelie a vzpoura autoritam, trotl se uci prezivat v jinym prostredi, lide zas otravujou na Pandore a pro zisk drancuji planetu. Pridejte inkluzivni zapletky epilepsii, vice zen na stranu zla,.. Zrada cloveka, zvrat bojoveho zvirete. Pro mne predikovatelny pribeh.

plakát

Beyond the Brick: A LEGO Brickumentary (2014) 

Skvely netradicne zpracovany dokument o me uchylce z mladi. Prekvapilo me kolikrat blafnula tovarna lega pri zrodu, ze se delaji neskutecne vytvory z lega u nas v Kladne, spoustu dalsich.

plakát

Bizarní Japonsko (2015) (pořad) 

Skvely porad, jen nepochopim proc do toho Japonska jezdili, kdyz je tak 90% pouzitych zaberu z netu a nevytvoril je Stream.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Na můj vkus se stridaly skvele originalni zabery a myslenky predavane filmem s tuctovymi kycovitymi zabery, ktere bezne vidite v kriminalkach. Takze jsem tak trochu zmaten, avsak davam vyssi hodnoceni za zajimavy zanr Sci-fi vytvoreny CZ, SK, PL

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Jediný vtipný český sitcom a jediný seriál, který nova udělala pořádně. Skvělé herecké výkony. Ke všemu nemám výhrady až na poslední sérii, kde se v epizodách objevila postava varhaník od Tomáše Pacovského (Tomáš Matonoha), který neumídobře hrát je subadultně nevtipný a režiséři ho cpali do všech dílů. Poslední série ode mě dostává jen jednu hvězdu. {hodnocení: 9/10} ⓛ➲ⓤⓝⓐⓢ™

plakát

Česká soda (1998) 

Mam rad nekorektni humor o oplitice, rase, hygiene,... supr porad ale nekdy uz trochu neaktualni, protoze se objevuje rada politiku, ktere uz si ma generace nepamatuje.

plakát

Český Slavík Mattoni 2014 (2014) (pořad) odpad!

:-( Fuuj pisnicky, vtipy a osoby Hruska s trapnym pokrmem, ktery dokaze udelat i clovek ktery umi ohrat jen polotovar, pani co je asistentka hubnuti a sama je tlusta,... Nedokoukal jsem opet se to nedalo. Jako vse od Novy ohodnoceno odpadem. Ja osobne tyto porady nepreferuju a radsi se podivam na vysledky na web. Mezi ceskymi filmovymi cenami vede Cesky lev. PS: je to fraska docetl jsem se z netu ze opet vyhral kaja gott a lucie cerno-bila.

plakát

Čtyři lvi (2010) 

nápad originální, ale vyplnit 98 min jen přípravou na teroeristický čin a dialogy s tím spojené tuto stopáž neunesou.

plakát

DobroDRUH (2015) (pořad) 

Cele to pusobi ze to je zinscenovane a to zejmena pruvodce. Jedna hvezdicka pouze za zabery prirody a "domorodych" lidi. V epizode kde si "dobroDRUH" zlomil zebro a tvaril se vpohode a vysmaty jako by mu nic nebylo jsem se smal jeho simulovani i po rentgenu od zacatku az do konce.

plakát

DVTV (2014) (pořad) 

Dříve moje velmi oblíbená internetová televize s výborným výběrem hostů. Nyní je velmi nevyvážená a propaguje neomarxistickou ideologii. Držím palce a doufám, že se znovu vzchopí.