Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nesledujem časti venované politike, politikom, pretože mi príde ako strata času sledovať márnu snahu dopracovať sa k užitočnej, pravdivej, politicky nekorektnej odpovedi. A čo sa týka ostatných rozhovorov, tak keď vidím, že bol rozhovor s niekým pre mňa extra zaujímavým, tak si vždy v duchu poviem, že nech ten rozhovor robil Veselovský a nie Drtinová. Ona mi nejako nesedí. Vadí mi jej ľútostivý pohľad. Vadí mi akým smerom vedie rozhovory. Vadí mi ten jej celkový vlezlý dojem, ktorý z nej sála. Takže nepolitické Veselovského rozhovory za 4*, ale za DVTV ako celok, kde je veľa častí úplne mimo mňa a skrz nesympatiu k Drtinovej, dávam 3*. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Veselovský je v ČR opravdová špička. Drtinová už není, co bývala, ale formát je to podařený. Publicistika je to kvalitní, divák si to musí najít.///Revize po roce: Nehezky se vybarvil M. Veselovský. Jeho neskrývané sympatie či naopak dehonestují jeho práci. Občas působí nepříjemně, neprofesionálně, protivně...66%. ()

Reklama

GMVajgl

všechny recenze uživatele

V počátcích možná působili sympaticky a svým přístupem skoro přelomově. Avšak stále znovu se ukazuje, že své rozhovory vedou předpojatě / zaujatě, povrchně a arogantně. Když se "moderátorovi" host nelíbí, tak ho "moderátor" nenechá mluvit a zároveň se ho pokouší různě pošpinit. Odstrašující příklad uzavřené, omezené a rozdělující "komunikace". ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní zpravodajský kanál nezávislý jak čtvrtý červenec. Veselovský je absolutní špička, za kterou podle mě Drtinová stále lehce zaostává. Asertivní jsou oba naprosto ukázkově, ale trošku mi vadí, jak Daniela občas tak jakože arogantně pokrčí nosík a škubne hlavou, když pokládá rýpavou otázku. Angažování školáčka Horkého, který nedokáže klidnit své vášně a hormony byla podle mě obrovský chyba a dobře, že ho (zatím?) nepouští do studia a nechají ho toulat se se selfie tyčí a dělat pětiminutové tendenční outdoorové reportáže. Nemůžu ho vystát, a tak ho do hodnocení nezahrnu a budu pořád uvažovat o čísle 2 coby o počtu "tvůrců". Oba dva jsou vždy perfektně připravení, nastudovaní a tvrdě (někdy až moc) si jdou za svými odpověďmi. Krása koukat. Přílišná snaha odklonit se od mainstreamu někdy možná trošku škodí a neatraktivita hostů je až tristní, ale jednou týdně si každý přijde na své. ()

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Má to určitě své mouchy, ale v globále je to pro mě po Hydeparku Civilizaci teprve druhý publicistický pořad, na který se s chutí dívám pravidelně (přestože zdaleka né na všechny rozhovory, na to zatím není čas). Výběr hostů je hodně pestrý a už teď se jim tam za dobu fungování DVTV podařilo dostat pěknou řádku velice zajímavých lidí. Ohledně moderátorů nemůžu říct, který se mi zdá lepší nebo horší. Už mě oba několikrát zklamali, ale taky velice mile překvapili. Ve zkratce - Veselovský by mohl hostům méně často skákat do řeči a Drtinová by měla trochu krotit její nadšení ze spirituálních tematik. Pokusit se pokládat více vědecky objektivní otázky a né hned věřit všemu, co jí hosté řeknou... Každopádně díky úzkému kontaktu s diváky (hlavně přes sociální sítě) a jejich bezprostřední kritice pomocí komentářů pod jednotlivými videi si možná lépe uvědomují, co dělají při rozhovorech za chyby. A mám pocit, že díky tomu na sobě oba stále pracují a postupně se zlepšují. Za to velký palec nahoru. Ale i kdyby se už moderátorsky nějak zásadně nezlepšili, pro mě jsou nejzásadnější 2 hlavní věci, které si tvůrci DVTV předsevzali - být nezávislé publicistické médium a přivádět do pořadu zajímavé hosty. I přes mou lehkou skepsi se jim to v tuto chvíli, podle mě, daří na jedničku. Takže palec nahoru a gratulace k velkému úspěchu na kickstarteru. A hlavně nikdy neztraťte svoji tvář! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama