Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Attta

všechny recenze uživatele

Tak jo, upřímně pokud s tímhle nejste spokojení, tak se na to jednoduše nedívejte a zapněte si hlavní zpravodajskou relaci televize Hovna, vypňěte mozek, zanádávejte si u politiky a nebo se udivte nad příběhem paní která uvízla v kořenech stromu na dovolené. Je jasné, že ve světě zpravodajské publicistiky není nic objektivnějšího než právě rozhovor, takže k tomu ani není co dodávat. Těm dvou velice tleskám. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Bravurní publicistický pořad, který v našich končinách nemá obdoby. Profesionální moderátoři, skvělé nestranné rozhovory a jako bonus rozhovory Emmy Smetany v cizím jazyce, čímž se DVTV na dobro odlišila od konkurence a zprostředkovala pro diváky jedinečné a jinde neviděné rozhovory se zajímavými mezinárodními osobnostmi. Ne vždy se rozhovory nebo duely vyvedou na jedničku, avšak většinově k nim nemám výhrad. 8.5/10 ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Hyde Park (Civilizace) na ČT a právě DVTV (konceptem v zásadě zpravodajský videokanál) jsou pohříchu jediné dva publicistické pořady v našich luzích a hájích, u kterých divák nemá pocit, že by se autoři na probírané téma/osobnost připravovali pět minut před vysíláním formou přelétnutí jedním okem souvisejícího záznamu na Wikipedii. Navíc Veselovský zvládá i publicistickou vyšší dívčí a když má reagovat na vývoj debaty a odchýlit se od "bezpečí" připravených otázek, tak to i tak má hlavu a patu a neztrapňuje sebe sama jako drtivá většina jeho kolegů. Drtinová v tomto zaostává a u ní kvalita rozhovorů kolísavá; umí perfektně vyargumentované a k věci, stejně jako jednostrané úlety kolem ezoteriky. Osamostatnění se od "jha ČT" každopádně oběma (a ostatně všem v zákulisí okolo týmu Jana Rozkošného) prospělo, jelikož to vyvolává dojem (čím neříkám, že to tak i je), že mají carte blanche „čím a (s) kým“ se chtějí zabývat. U Martina je to bez výjimky dobře, u Daniely je to mnohdy s odevzdaným pokrčením ramen. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nesledujem časti venované politike, politikom, pretože mi príde ako strata času sledovať márnu snahu dopracovať sa k užitočnej, pravdivej, politicky nekorektnej odpovedi. A čo sa týka ostatných rozhovorov, tak keď vidím, že bol rozhovor s niekým pre mňa extra zaujímavým, tak si vždy v duchu poviem, že nech ten rozhovor robil Veselovský a nie Drtinová. Ona mi nejako nesedí. Vadí mi jej ľútostivý pohľad. Vadí mi akým smerom vedie rozhovory. Vadí mi ten jej celkový vlezlý dojem, ktorý z nej sála. Takže nepolitické Veselovského rozhovory za 4*, ale za DVTV ako celok, kde je veľa častí úplne mimo mňa a skrz nesympatiu k Drtinovej, dávam 3*. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Takhle by měla vypadat česká publicistická scéna. Poměrně objektivní moderátoři s dobrými dotazy a se zajímavými hosty. DVTV rozhovory by se daly rozdělit do pěti kategorií - Politický host, ostatní hosti, Veselovský, Drtinová, znuděná Drtinová. Z toho vyplývá, že rozhovory s politiky nejsou zrovna nejlepší, a v kombinaci se znuděnou Drtinovou to stojí za jednoho Zemana. Z Veselovského vyzařuje energie a chuť si s hosty povídat, často se je snaží důraznějším tónem vystrašit. Po navození velmi hutné atmosféry hosti mluví více přirozeně, což je dobře. Drtinová je tak na **, Veselovský na ****. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama