Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční

Recenze (51)

plakát

V síti (2020) 

Zajimavé a nikdy jindy nezpracovane tema dokumentu, nicmene nemam pocit autenticity, tak jak je to natocene.

plakát

Šťastné pondělí (2016) (pořad) 

ne uplne vtipne vykradeni ruzny zprav a udalosti odehravajici se v tydennim horizontu, ale obcas je i jeho tvorba v male mire o epizody zarazena

plakát

Mein Kampf (2015) (TV film) 

Jako napad udelat mein kapf ve video podobe je supr, ale v dokumentu je o nem zminka jen v male mire, nebo bran prilis ze siroka, v dokumentu nemeli byt nijak sentimentalne a hrajici deti lidi z holokaustu ci ucastnici. Nebo spis tak jak to tam bylo vyliceno s nejakou smutnou podkresovou hudbou.

plakát

Sarkofág pro královnu (2019) 

Zajimave neotrele tema. V kine Pilotu jsem si promitani moc uzil. Rozhodne doporucuji zkouknou. Neni to prilis odborne a i pro nesklenare je to srozumitelne.

plakát

Lví král (2019) 

vizualne pekne, pisnicky priserne oproti puvodnimu originalu, pribeh pekny ale vlekly, je to opravdu urcene detem, u me nenavodilo napeti.Horsi tri hvezdy.

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

videl jsem par ukazek na Youtube a moc se mi to libilo na krasne 3 hvezdy to dosahlo.

plakát

Na vlastní Čočík (2018) (pořad) 

Jsem rad ze mohu zazit diky Cocikovi Cinu skrz displej, osobne bych v ni nevydrzel, nicmene jedenkrat jsem v ni byl a obdivuju lidi co maj koule na to zit v tak prelidneem miste, kde se clovek musi chovat jak dobytek aby se alespon dostal do vlaku.

plakát

DVTV (2014) (pořad) 

Dříve moje velmi oblíbená internetová televize s výborným výběrem hostů. Nyní je velmi nevyvážená a propaguje neomarxistickou ideologii. Držím palce a doufám, že se znovu vzchopí.

plakát

Česká soda (1998) 

Mam rad nekorektni humor o oplitice, rase, hygiene,... supr porad ale nekdy uz trochu neaktualni, protoze se objevuje rada politiku, ktere uz si ma generace nepamatuje.