Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (204)

plakát

Já, Tonya (2017) 

Žádné sportovní drama, ale fraška o zpackaném americkém snu. A parádní! Margot Robbie si jako buranská Tonya tak trocho zopakovala roli ze Sebevražedného oddílu a Allison Janney předvedla naprosto špičkovou čůzu. Pro mě je Já, Tonya podstatně lepší film než přechvalovaná indie komedie Lady Bird. A to včetně ženských hereckých výkonů.

plakát

Zúčtování (2016) 

Tohle si rozhodně zaslouží pozornost. Benovi je definitivně odpuštěn jeho úlet s Jennifer Lopez.

plakát

American Horror Story - Roanoke (2016) (série) 

Po samoúčelně skandálním Hotelu povedený návrat k podstatě strachu. Tvůrci konečně pochopili, že Lady Gaga není žádná herečka ale rekvizita a podle toho je s ní po právu naloženo. Námět sice trochu vykrádá první řadu, ale s šestou epizodou přichází odvážný tah, který seriál posunul někam, kde dosud nebyl.

plakát

Deadpool (2016) 

Zápletka by sice vydala na dvě stránky komiksu, ale Deadpoola prostě nelze nemilovat!

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Sedmdesátiletý George Miller natočil adrenalinem natřískanou akční pecku, oproti které působí Avengers 2 jako sraz válečných veteránů!

plakát

Černá labuť (2010) 

Při vší úctě k Počátku i The Social Network, nejlepším filmem roku 2010 je pro mě jednoznačně Černá labuť!

plakát

Sociální síť (2010) 

Film, který není zdaleka jen o Facebooku. Fincher se s námětem vypořádal obdivuhodně a namísto jednoho velkého product placementu vytvořil inteligentní, podmanivý a univerzální film a jednom dobrém nápadu a nevyzpytatelnosti mezilidských vazeb.