Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Biografie (4)

Freddie Highmore (herec / producent / scenárista)

15.11.2007

Alfred Thomas Higmore se narodil v Anglii 14.února roku 1992. Jeho první filmová role přišla když mu bylo sedm let ve filmu DRSNÝ HOLKY po boku Heleny Bonham Carter, kde zahrál postavu malého Sama, který žije se svou svobodnou matkou. Potom přišli ještě další tři méně významné filmové role.Jeho první velká filmová role byla v… (více)

Evangeline Lilly (herečka)

31.12.2006

Kanaďanka Nicole Evangeline Lilly se narodila 3. 8. 1979 ve znamení Lva. Žila v malém městečku jménem Fort Saskatchewan v kanadském Albertě. Evangeline objevila prestižní modelingová agentura Ford. O šest měsíců později se přestěhovala do Vancouveru a začala chodit na univerzitu, ale stále pracovala pro Ford. Kromě modelingu… (více)

Matthew Fox (herec / režisér)

31.12.2006

Narodil se 14.července roku 1966 Lorettě a Francisi Foxovým v Crowheart. Je prostřední ze tří bratrů, se kterými vyrůstal na farmě. Vystudoval školy Wind River High a Deerfield Academy až získal fotbalové stipendium na Deerfield Academy, kde v roce 1988 odpromoval. Kamarádka jeho matky mu dohodila nějakou práci v modelingu a… (více)

Billy Boyd (herec)

31.12.2006

Billy William Boyd se narodil 28. srpna roku 1968 v Anglii Williamovi a Mary Boydovým. Jeho otec byl dělník a matka úřednice. Billyho ve 14 letech postihlo velké neštěstí - jeho rodiče zemřeli a jeho se ujala babička. Otec zemřel na rakovinu plic a jeho matka krátce po otci zemřela také. V té době chodil do divadla, ale… (více)

Reklama