Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční

Recenze (318)

plakát

Goro, bílý pes (1980) (seriál) 

Prostě tomuhle musím dát pět. Jako dítě jsem to naprosto "žrala" a musím říct, že to nevyznívá špatně ani dnes, když jsem dospělá. Zkoukla jsem celé znova ...Dobrá zápletka, postavy i hudba ...Perličkou je, že v Japonsku dnes ten seriál nikdo nezná. Jediné, co mne na tom excelentně vadí, je dabing Jitky Molavcové .-)

plakát

Gran Torino (2008) 

Proč jsem ten film viděla až včera??? Naprostá pecka, Clint je fakt borec a já jen hleděla s otevřenou pusou. Hlásil ovšem neuvěřitelně. Nejvíc scéna pro mne SPOILER na "bambusácké" oslavě, jak Walt obklopen ženskými se láduje, až se mu dělají boule za ušima KONEC SPOILERU. Co napsat?? Kdo neviděl, rychle napravte a já mám další oblíbený film.

plakát

Gunman: Muž na odstřel (2015) 

Moc nechápu tak nízké hodnocení ... Perfektní obsazení, super lokace, příběh, který mne zaujal ...odsýpá to a na Penna se tu fakt hodně dobře dívá ... Za mě 4 a spokojenost nadmíru ...

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Nechápu, jak někdo může napsat, že je to Gibsonův nejhorší film. Za mě super, film mě bavil v prvé i druhé půlce. Andrew Garfield velice dobrý výkon, jakože jsem ho předtím neznala. Potěšíl Vince Vaughn i Sam Worthington. Jsem na Boha ve filmu alergická a jsem zásadní ateista, ale tady mi to fungovalo, nějak si dokážu představit, že v takovým masakru se na nic jinýho nejde upnout. Další plusy skvělá hudba i válečné scény a na můj vkus patřičně drsné. Už Údolí stínů mne moc bavilo, tak Mele, jen tak dál. Jak mne poslední dobou zklamaly snímky, kde Mel hraje hlavní roli (Ve jménu krve, Moje letní prázdniny atd.), tak jako režisér si to u mne jen polepšil .-) Chtěla jsem dát 4, ale prd, plnej počet.

plakát

Hawkeye - Hrdinům se vyhýbej (2021) (epizoda) 

Mně se to líbí, i když zatím se to rozjíždí. Já mám celkově ráda Clintovu postavu (a J.Rennera jako herce), takže jsem ráda, že je seriál, a ne původně avizovaný film. Ještě jsem zvědavá jak zakomponujou Clintonovu hluchotu, když v Avengers je to vynechané.

plakát

Hawkeye - Na schovku (2021) (epizoda) 

Tak už by se to mohlo trochu někam pohnout, ale dobrá vtipná oddychovka. A zábavná😉 Ti dva maj dobrou chemii, takže se mi na plátně líběj.

plakát

Hawkeye - Ozvěny (2021) (epizoda) 

Konečně akcička. Echo byla super, a taky jsem se dočkala naslouchadla😉 Honička v autě taky skvělá, dost vtipných hlášek. Těším se na další epku.

plakát

Hawking (2004) (TV film) 

Herecky se mi to líbilo o hvězdu víc jak Teorie všeho. Cumberbatch prostě zahraje věrohodně nejspíš cokoliv😁Ideální pro ty, kdo chtějí vidět počáteční progres téhle svinské nemoci. Jinak to na mě bylo trošku moc vědecké, i když chápu, že studenti kosmologie se o tomhle baví i na rande. A ti dva šašci v mezidobí mě tam trochu otravovali.