Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční

Recenze (318)

plakát

Vraždy na Shetlandech (2013) (seriál) 

Dokončuji 6.sérii a těším se, až příští rok vyjede 7. Krimi seriál, který má vše, jen to není klišé. A k tomu krásné exteriéry Shetland a neokoukaní příjemní herci. Chytne a nepustí...

plakát

Hawking (2004) (TV film) 

Herecky se mi to líbilo o hvězdu víc jak Teorie všeho. Cumberbatch prostě zahraje věrohodně nejspíš cokoliv😁Ideální pro ty, kdo chtějí vidět počáteční progres téhle svinské nemoci. Jinak to na mě bylo trošku moc vědecké, i když chápu, že studenti kosmologie se o tomhle baví i na rande. A ti dva šašci v mezidobí mě tam trochu otravovali.

plakát

Devadesátky - Kleopatra (2022) (epizoda) 

Konečně😁Už se těším na Orlík. Pecka, jelikož případ patří k mým "oblíbeným"kauzám, byla jsem v obraze a už se těším zas na pondělí.

plakát

Devadesátky - Král diskoték (2022) (epizoda) 

Opravdu to tu někdo srovnává s polskou tvorbou?😁 Ti jsou dlouhodobě co se filmů a seriálů o pár levelů výš, takže dám s klidem tomuhle 5*. Po těch tunách krávovin co se u nás točí, je tohle totiž konečně zase věc, co mě přitáhla k obrazovce😉 A i když chyby to má, já jsem nadšená.

plakát

Sherlock - Prázdný pohřebák (2014) (epizoda) 

Po druhém shlédnutí musím dát plný počet. Návrat jak má být. Sama jsem byla zvědavá jak ten konec druhé série vysvětlí, a byla jsem spokojena😁 Je to vysvětleno a natočeno prostě geniálně. Top to bylo pak v té restauraci, i s Mary, to opravdu pobavilo. Finále super. Za mne velká spokojenost.

plakát

Sherlock - Studie v růžové (2010) (epizoda) 

Konečně jsem dostála kamarádčiným pobídkám a pustila to...a už to jede😁 Perfektní, rychlé až šílené, vtipné, nenechá vás to vydechnout. Herecky naprosto excelentní. Nikdy bych nevěřila, že se mi bude líbit britské krimi až tak moc.

plakát

Sherlock - Poslední případ (2017) (epizoda) 

Jo, jo, jo...skvělej díl. Perfektní konec. Zvedlo mi to náladu i úroveň, jenž po druhé sérce poklesla.  Naplno se projeví charaktery hlavních postav. Krásně se mi to celé propojilo. Boží rozuzlení, a zas mě to bavilo jak první série. Napínavý jak kšandy, Monte Christo řízlej únikovkou, a psycho ségra. Za mě vynikající zakončení. Asi hodně lidí nebude rádo, ale proč ne 5.sérku?😁👌PS: Doufám, že Molly S.H. řádně profackovala😁

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Hodnotím po 3.sérii...do čtvrté se mi moc nechce😁 Strašně dlouho mi to bylo doporučováno, a já to ignorovala (nesnáším, když je něco extrémně in). Dr.Strange mne k tomu posunul...no pustila jsem první epizodu a jen čučela s otevřenou pusou😉 Jsem zarytá odpůrkyně původního Sherlocka, ale že to někdo tak skvěle přenese do současnosti, mě ani nenapadlo. 1.série perfektní, kontrast asociálního Sherlocka s veteránem Johnem je super. Zápletky a celé pojetí perfektní. 2.série skvělá, druhý díl mne překvapivě bavil, bylo zajímavé sledovat, jak to scénáristé pojali, třetí díl překvapil, dojal ale hned jsem kula něco podezřelého. 3.série už kapku kulhá, Sherlock není tak moc sociopat, ale laťka pořád vysoko, epizoda se svatbou se mi paradoxně velice líbila😉 A (i když to nerada připouštím, neboť mi celá léta připadal asexuální) Ben je tu opravdu kus😁

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Může obsahovat SPOILERY😁 Tak nakonec jsem byla ráda, že ke mně prosákly nějaké spoilery a díky tomu jsem si stihla nakoukat předešlé Spidermany, jinak bych v tom měla asi guláš😁 Jinak jsem čerstvý MCU fanda, takže toto byla moje první Marvelovka v kině, takže jsem totálně spokojena. Ze začátkumá film takový pomalejší rozjezd, ale jak se objeví Strange, je to pecka. Má to vše, co fanoušek chce, humor, akci, napětí, emoce a velkou nostalgii, jak se postupně objevují všechny postavy. Věřím, že někdo kdo byl v kině už na Tobeyho Spideym musel mít slušnou husinu👍. Za mě top byl Molina a samozřejmě Dafoe, ten by nezklamal snad ani v reklamě na pivo😁

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Na konci jsem řvala jak malá čudla😁 Nejlepší zakončení (až na ty úmrtí), člověku šel až mráz po zádech. A na 1000% se mi vyplatilo, pustit si všechny Marvelovky a pěkně popořadě...jinak bych byla pěkně v loji.