Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční

Recenze (318)

plakát

Já, Patrick Swayze (2019) 

A já mám zrovna film Město radosti ráda. Chlap s velkým CH,který odešel příliš brzy.

plakát

VFW (2019) 

Zdá se mi to, nebo je poslední dobou Stephen Lang v samejch filmech, kde na něj není vidět😂Občas jsem nějak nestíhala co se děje, jak tam byla tma...No ty krvavé scény, záseky do hlavy a litry krve už bylo trošku moc, ale kupodivu mě film vcelku bavil...jak se tu píše, nej z filmu byly hlášky starejch bardů za barem. A Lang to tradičně utáhnul skoro sám👌

plakát

Láska bez bariér (2018) 

Mám zkouknuto hodně filmů s tématikou handicap, a tohle mi zavánělo kravinou když jsem zjistila, že scénář, režii i hlavní roli má na svědomí hlavní hrdina komedií Kempink a Disco😉 Nicméně film mě hodně příjemně překvapil, je to milé, vtipné, francouzské(takže je třeba nadhled), dobře to skončí a má to chytlavý soundtrack. Na Nedotknutelné to sice nemá, ale já jsem z kina odcházela spokojená.

plakát

Úsměvy smutných mužů (2018) 

Nemám k chlastu žádnej vztah. Znám pár lidí, co takhle extrémně chlastaj a jsou to trosky, ano je to humus ...ale nelituju je, každý svého štěstí strůjcem. Důvod mých 3 hvězd je ten, že jsem před nedávnem viděla polský film U strážnýho anděla ...a ten na mě zapůsobil o něco víc...no a přiznám se, i ta moje skoro abstinence. Já to chlastání zkrátka nechápu.

plakát

Venom (2018) 

Jakože po tom co z toho byl každej hotovej jsem to teda dala. Zábava dobrá, Hardy skvělej, ale na mě taková průměrná komedie. Chtěla a čekala jsem víc. Ovšem skvělý soundtrack, čehož si jakožto nováček v Marvelu, dost všímám a je to 👌

plakát

V Mosulu (2018) 

Viděla jsem rozbombardovaný Sinjar i Kobani. Už bez bojů ale mrazilo mne...u tohoto jsem brečela, ty děti byli moc i na mne. Všechna čest Janě Andert a dávám plný počet.

plakát

Gomora - Série 3 (2017) (série) 

Nevím, pocity rozporuplné. Celá třetí série mi přijde slabší od prvních dvou dost citelně. Některé hlavní postavy jsou pryč, dle mne velká chyba. Chápu, že asi nepočítali s takovým úspěchem, tak proto. Na pořádný rozjezd jsem pořád tak nějak čekala a on nepřicházel Souhlas s DonBraso - díl v Bulharsku skvělý, pak se mi hodně líbil předposlední díl a zakončení takové divné. Ano na seriál tohoto typu je to pořád super, ale ten pokles je škoda. Tak uvidíme, jak to bude dál .-)

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Skvělej film !!! Je to především o charakterech, té akce jsem čekala kapku víc ...no ale už dlouho mne konec filmu takhle nerozsekal. Na tu bandu si zvyknete ...a pak ??? Hodně dlouhej pláč.