Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční

Recenze (318)

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Prostě Amíci jsou jiní...uvědomte si to už, vy všichni, co dáváte odpady. Ten seriál má mít morální charakter hlavně pro USA děcka, tak si to uvědomte. U nás se díváme na Ordinace a Ulice v Americe na Norrise😂 To, že Chuck neumí hrát je sice pravda, nicméně za to, že natáčí v mém milovaném Dallasu dám 3.

plakát

Správní chlapi nosí černou (1978) 

Na film s Norrisem slušný. Jediný co bylo opravdu strašný byl Chuckův blonďatej knír a odbarvený háro. To mu fakt nesluší. Ale jinak jako oddechovka dobrá a i ta baba co mu sekundovala se tam hodila. Takže za mě 3 hvězdy a kdo máte rád béčka, doporučuju.

plakát

Ruský dům (1990) 

Jo, opravdu to je nudné...ale romantické scény Seana s Michelle jsou super, charizma Conneryho k tomu pasuje. A líbily se mi ruské lokace.

plakát

Sám proti teroru (1988) 

Na Chucka nadprůměr. Konečně vypadá jako člověk co má normální emoce.-)

plakát

Já, Patrick Swayze (2019) 

A já mám zrovna film Město radosti ráda. Chlap s velkým CH,který odešel příliš brzy.

plakát

Sára (1997) 

Co jančíte? Však to nemá s Leonem nic společnýho😉 Já chtěla romanťák s hezkým chlapem a dostala jsem ho. Holčina byla taky pěkná, navíc to bylo i vtipný. Za mě spokojenost.

plakát

Mžitky (2016) 

Prásknu na sebe, že filmy si většinou nevybírám podle režiséra, ale podle fyzických sympatií k herci. Ale toto byl po dlouhé době film, který mne rozsekal. Jako bych byla tam, s těmi postavami. Skvěle zachycená atmosféra, reálie...hned na začátku (SPOILER) scéna se spouštěním Stalina, jak do něj malíř udělal berlí ten štych a následná návštěva policejní stanice(KONEC SPOILERU). Celé to gradovalo až mi z toho bylo nevolno. Linda je na sošku, excelentní výkon.Myslím, že vystudoval uměleckou průmyslovku a ty končetiny si opravdu nechal amputovat. A i když zrovna nemluvil, v pohledu měl vše. Líbila se mi i představitelka jeho dcery. Když jsem se pak dočetla, že režisérovi bylo v té době 90 let. No musím prostě vyseknout pět hvězd a poklonu všem.

plakát

V Mosulu (2018) 

Viděla jsem rozbombardovaný Sinjar i Kobani. Už bez bojů ale mrazilo mne...u tohoto jsem brečela, ty děti byli moc i na mne. Všechna čest Janě Andert a dávám plný počet.