Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangelského policajta Chucka Norrisa prenasledujú nočné mory, v ktorých sa mu zjavujú obete vraha, ktorého kedysi dostal do väzenia za vraždy dvadsiatich piatich žien. Jeho nočné mory sa jedného dňa stanú skutočnosťou, psychopatickému vrahovi sa podarilo ujsť z väzenia a opäť začne vyčíňať. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Pohodová Cannonovka s řádnou dávkou béčkovej ksichtů, Billy Drago jako psychiatr, Steve James jako tradiční parťák do nepohody, zlej kryptoňák O´Halloran tentokrát ještě zlejší a cameo Bobbyho Sixkillera jako bonus. Yoram s Globusem nezklamali, opravdu pohodová sračka, tentokrát ovšem spíš krimithriller než akční. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, když jsem byl ještě mladý a dívali jsme se na podobné filmy na ORF, případně po roce 1982 na jednohlasně dabovaných véháeskách, mi přišlo, že jde o fajn akční film s Chuckem. Inu, taky mi bylo -náct. Dnes musím zodpovědně říct, že je to blbost, krátká historka uměle roztahaná na hodinu a půl, protože v podstatě uteče jeden vězeň a nikdo ho nemůže chytit, i když se skrývá na jednom místě, a tak se čeká až zabije pár holek, aby došlo na závěrečné, nijak bojově ani dramaticky oslnivé finále. Jako jo, má to slušnou kameru a záběry z divadla, zvlášť když tam hlídá ten černošský policista, jsou vymazlené, ale je to málo. Ještě štěstí, že se film vyhnul největšímu nabízejícímu se klišé - poldova žena čeká narození dítěte, takže jsem čekal, kdy padouch unese i ji, ale nedošlo k tomu. A nakonec se polda rozněžní, když se malá holčička narodí - což si představte v podání Chucka Norrise, jak hraje něžného manžela a tátu. :-) Tak takhle nějak to vypadá. Nic, co bych chtěl vidět znovu a další puberťácká ikona mi padla. ()

Reklama

Luk80 

všechny recenze uživatele

Byl to hrdina, ale nesnášel když mu tak lidi říkali. Mněl pěknou přítelkyni ze kterou čekal dítě. Byla nejsympatičtější z celého filmu. Steve James mně tady zklamal, co se stalo s tím bouchačem ? Když už mohl něco předvést, tak se posral strachy a to doslova :-) Jenom kvůli němu jsem si ten film pustil, ale to nevadí, pustím si Amerického Ninju a budu happy... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No nevím, zrovna tento film s Chuckem Norrisem bych zase tolik nehanil. Svým způsobem jde o průměrný krimi thriller a to hlavně díky ústřednímu psychicky narušenému zabijákovi, který vraždí převážně ženské zlomením vazu. Ze začátku pořád kecy o prcaní – „můžeš ještě - jo můžeš, borka se moc netěšila z nove práce“ - nicméně ten český dabing byl vážně otřesný. Místy to mělo i zajímavou atmosféru, mrtvých tu bylo taky dost, leč ty jejich mordy moc nápaditosti nepobrali – většinou jen uslyšíme křupnutí a toť vše… ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Základní zápletka se netváří jako typické béčko a jsou zde náznaky thrilleru. Začátek je přitom docela povedený, ale pak je to jedno velké hluché místo ve scénáři, kdy se prakticky nic neděje. Příběhově zde nejdou zasadit ani pořádné mely a akční scény, proto film trpí po půl hodině nudnými pasážemi až do konce. Úplné fiasko to však není......4/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama