Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller
  • Komedie

Zajímavosti k filmům (5)

Nájemní vrazi

Nájemní vrazi (1995)

Ve scéně, kdy policisté převáží Miguela Baina (Antonio Banderas), který následně zlomí vaz policistovi za volantem, můžeme v následujících záběrech vidět, jak onen policista při nárazu do stojícího auta ožije a opětovně řídí. V dalším záběru se zdá být zase mrtvý a v dalším opět žije.

Outsider - The One About the Yiddish Vampire

Outsider - The One About the Yiddish Vampire (2020) (epizoda)

Ve scéně, kdy autobus nabourá do svodidel, je před nehodou vidět pravotočivá zatáčka. V průběhu nehody je to zatáčka levotočivá (autobus si poškodí pravý bok), po zastavení se však objeví záběr na pravotočivou zatáčku, i když mírnější.

Cirkus Bukowsky - Epizoda 3

Cirkus Bukowsky - Epizoda 3 (2013) (epizoda)

Když se Bukowsky (Pavel Řezníček) uchází o místo, tak jde hledat tablo se svou údajnou bývalou přítelkyní. Před paní ředitelkou prohodí, že je stejný ročník jako on, tedy 1970, ale na tablu je uveden rok 2006, což by znamenalo, že jeho údajná bývalá láska by maturovala ve 36 letech.

Expozitura

Expozitura (2009) (seriál)

V 10. díle se při poslední scéně policista Chládek (Robert Jašków) snaží zakrýt svou kolegyni v autě, aby vypadali nenápadně a tvářili se jako zamilovaný pár. Při tom si zjevně neuvědomuje, že je stále v uniformě a tímto ukazuje z okýnka záda s nápisem "Policie", na který by Řízek (Hynek Čermák) a Sergej velmi dobře viděli. Sergej se tímto směrem navíc několikrát dívá, navíc se zapnutými světly.

Expozitura

Expozitura (2009) (seriál)

V 10. díle s názvem "Ruská spojka" jde sl. Hodačová (Hana Vagnerová) hledat na webu, jak vypadá Audi TT. Při zadávání do prohlížeče zadává www.tipovaoznaceniaudi.eu. Krom toho, že se jedná o fiktivní web a je dosti zarážející, že sl. Hodačová zná přímo webovou adresu, mělo by se v názvu objevit slovo "typ", nikoliv "tip".

Reklama