Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Western
  • Dobrodružný

Recenze (295)

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Tak nějak jsem si přál, aby už konečně umřel a mohl jsem jít spát... a když mu hollywoodsky padla ruka na deku, tak se mi fakt ulevilo. Ano, zjednodušuji to, ale už to ke konci bylo moc utahané.. alespoň 5x jemu/jí/oběma řekli, že fakt dobrý, ale ať koukají zmizet, Cage se každou chvíli klepal jak sulc atd. A možná jsem nechápavej, ale ušlo mi, proč se vlastně rozhodnul uchlastat.

plakát

The Whole Town's Talking (1935) 

Rád bych dal už kvůli E.G. víc, ale kdyby to nebylo tak blbé. Zhruba v půlce filmu jsem musel zmáčknout tlačítko Stop.

plakát

Zkrocení zlého muže (1980) 

Asi mám pro italské komedie ze 70 - 80-tých let slabost. Já vím, že je to ptákovina, občas jako by tam byl kus Troškova Slunce Seno.. ale je to zábavné a Ornella krásná jako vždycky.

plakát

Premiéra (1977) 

Bohužel mi úplně unikl smysl tohoto díla.

plakát

Budím se s křikem (1941) 

Úžasně odpudivý policajt je boží. Na druhou stranu docela nezajímavé hlavní postavy. Dvě krasotinky s dokonalými účesy, i když třeba vylezou z bazénu nebo z postele a V. Mature celou dobu vypadá, jak kdyby mu ulítly včely. Hra s noirovými stíny tomu ale bodík přidává. BTW nedávno jsem viděl remake tohoto (Vicki, 1953), obojí má něco do sebe. Jo a s křikem se tady nikdo nebudí, nebo jsem si toho alespoň nevšiml.

plakát

Thunder Bay (1953) 

Oba hlavní protagonisty mám rád a fakt se všichni snažili, ale děj tak předvídatelný... jak jinak to mohlo skončit, než jak to skončilo. Jo a nejlepší tygří krevety jsou u ropných plošin, kdybyste to nevěděli.

plakát

Každého jitra zemřu (1939) 

Scénář má fakt trochu díry resp. nezdá se mi některé jednání postav (např. Rafta, nebudu dělat spoiler) uvěřitelné. Nicméně vzhledem k roku vzniku docela pozoruhodné dílko. Desáté hodnocení do červených:-)

plakát

Magnolia (1999) 

Mně to přišlo jako trapnej pokus o srdcerváč.

plakát

Duna (2021) 

Asi na tyhle filmy nejsem stavěný.. já bych jim dal svoje mletý chilli papričky coby to koření, co ho potřebujou a byl by pokoj.