Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (101)

plakát

Soukromá vichřice (1967) 

Když se vykašleme na politiku a předlohu Parála, tak sám o sobě je to nudný film bez vtipu.

plakát

Tyranosarie (2004) (TV film) 

Náhodou, zajímavé sci-fi. Mělo to nápad, dobrou atmosféru a taky vtip. Já to beru .-) K tomu se dá těžko něco víc psát. Kdo chce ať se na to podívá. Podle mně si dal autor filmu docela záležet a já to dokážu ocenit.

plakát

Brainiac: Šílená věda (2003) (seriál) odpad!

Taky si myslím, že ten pořad je strašně senilní. Ty pokusy jsou směšné a trapné. Nedá se na to moc dívat. Viděl jsem pár dílů a dokonce mi to začalo lézt na nervy. Takže Odpad....

plakát

Den D (2008) (pořad) 

Pořad se mi líbí. Ale nelíbí se mi, že vlastně podle těch investorů jsou všichni účastníci neschopné paka. Byly ochotni investovat jen do rozjetého produktu na němž je zisk 40 tisíc na kus. Já myslel, že ten pořád bude o ochotě investovat do dobrého nápadu. Ale bohužel je to o něčem jiném. Tak kdo pak jsou všichni ti úspěšní malí živnostníci a podnikatelé v ČR, když tedy nikdo nemá pořádný nápad hodný investice? >> Je docela sranda sledovat lidi, kteří jsou přesvědčeni, že jim nějaká kravina dokáže vydělat peníze.

plakát

Vinobraní (1982) 

"Málo facek jsem ti dal hochu, málo...." >> Toho se držme!

plakát

Nahá jsi krásná (2009) (pořad) odpad!

Mně se nelíbí, aby místo toho, že se sebou budou ty holky něco dělat. (myslím hubnout a nežrat), tak je ještě utvrzují v tom jak jím to teď sluší. Což samozřejmě není pravda. Je fajn mít, vetší sebevědomí, ale ještě lepší je taky dobře vypadat. S takovým pořadem v ČR se všechny holky vykašlou na hubnutí a aerobic, protože jsou přece krásné jaké jsou. A to je blbost. Tenhle pořad je naprosto špatně postavený a nelíbí se mi jeho idea. Sakra, tady nejsme v USA. Češky jsou krásné jen hubené!

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Já jsem v pár restauracích pracoval a musím říct, že až tak tragické jako v té první hospodě z pořadu to je málokde. Ten co tam vařil to je snad původně zedník, jinak si to neumím vysvětlit. Tenhle pořad beru a chválím. Aspoň budou lidi vědět kde nemají chodit .-) Není to až tak zábavné, ale ten přínos české kuchyni to může nějaký mít. Tedy myslím českým restauracím. Česká kuchyně je v pohodě. // PS: Když si někdo koupí hospodu a není z oboru, tak jak by to asi mohlo dopadnout, že. A největší sranda je, že majitel neochutnává co jeho kuchař vaří. To je tedy exot ten pan majitel z prvního dílu :-(

plakát

Zeměmoří (2004) (TV film) 

To je pořád jen Pán prstenů. Sakra jsou přece i jiné fantasy. Já si někdy připadám jak v monopolní společnosti. Podle diváků je nejdříve pán prstenů a pak dlouho nic. I pán prstenů na hluchá a slabá místa. Mně se tohle líbilo. Já jsem tuhle knihu taky nečetl a na to, že to byl televizní formát, to bylo velmi hezky zpracované. Ten závěr byl překvapivý.

plakát

Můj strýček (1958) 

Pro mně je tohle dokonalé zachycení nálady doby minulé a k tomu ještě tehdejší pohled na futuralistické pojetí domácnosti. A to pohrdání snobstvím, přepychem a byrokracíí z filmu jen srší. Z filmu je poznat láska k dětem, cyklistice, životu na vesnici a pejskům. Ten člověk snad musí být lidumil. Když se dívám na jeho filmy vždy se mi vybaví má dětská hravost, díky které jsem se v útlém mládí dokázal bavit prakticky celé dny. Já se v podstatě dokážu v určitým směrech s postavou pana Hulota docela ztotožnit. Jeho způsob života mně baví a fascinuje. Jeho postava je v podstatě přerostlé dítě, které se nedokáže zcela přizpůsobit světu dospělých a žije ve svém vlastním světe. Když mi bylo asi patnáct, tak jsem jednou jen tak zapnul televizi a tam hrál tenhle film. Ihned jsem věděl, že to chci vidět do konce a nemusím už nadále přepínat kanály. Film časem zraje jak víno a stáří 50 let filmu velice svědčí. Uvidíme jak to bude v budoucnu. PS: Jo a taky jsou tam nádherné auta a ta scéna jak odhánějí prodavače koberců je bomba. Ten film se musí vidět. :-)

plakát

Jede, jede poštovský panáček (1949) 

Marigold: Taky mi tady ta jeho postava svou stylizací připomněla Vlastu Buriana v nějaké jeho mladší roli. Když jsem byl mladší, tak jsem neměl Tatiho rád, ale postupem času jsem si jeho filmy oblíbil. Škoda, že toho nenatočil víc. Ale jinak je to podle mně film od Tatiho nejvíce úsměvný. Ta scéna s náklaďákem mně dostala :-)