Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (101)

plakát

Fígle (2007) 

Geniálně ztvárněná dětská hravost, dětský pohled na svět a docela zajímavý pohled na způsob jakým je podvědomě ovlivňováno lidské chování a rozhodování.

plakát

Na Západ (2005) (seriál) 

No já čekal, že to konečně bude parádní seriál o divokém západu. A ono je to zatím historický šestidílný film o vyhlazení indiánů. Takže opravdu nevím jak hodnotit. Historicky korektní díla a dokumenty moc nehodnotím, tam bych musel hodnotit jen ty fakta, kostýmy, způsob kamery a to bych musel dát 100%. Jenže tady je ještě ten příběh, postavy atd. Postavy jsou určitě zajímavé, ale ten příběh je dost mnohačetný a než si na něco zvyknu, tak už je to pryč. Takže dávám 60%, protože po třetím díle bylo velké zklamání ten rozházený děj, mrtvé větve příběhu a velká rychlost jakou se děj ubírá ku předu. Tohle téma by si zasloužilo minimálně 30 hodinových dílů. První a druhý díl byl dobrý, ale ten třetí to už podle mně dost pokazil :-(

plakát

Máte doma uklizeno? (2003) (pořad) odpad!

Nevím jak tohle hodnotit. Jestli mám hodnotit odvahu ukázat světu jaké mají v Americe prasata, tak to pak dávám plný počet. Jinak je to odpad. Ty lidi jsou zralí do blázince. Mít takový bordel doma a ještě se s tím cpát do TV. Na to se vlastně ani nejde dívat :-(

plakát

Banket 3 (2004) odpad!

Absolutně bez fantasie. Jako prostředí jednotlivých scének dobrý, ale ten samotný akt bylo porno klišé. Aboslutně bez fantazie a nápadů. A navíc se to odehrávalo v každé scéně pořád stejně. Lízačka, kuřba, soulož. Pro romantický večer absolutně nepoužitelné.

plakát

Tady Reed Fish (2006) 

Není to komedie, protože se tam není čemu smát. Není to drama, protože není s kým soucítit. Celé je to vlastně taková bezbarvá koncentrovaná nuda. Je to taková dětská blbovina a té romantiky je tam jen malá špetka.

plakát

Hotel Babylon (2006) (seriál) 

Seriál je stejně zvláštní a zajímavý jako seriál Podfukáři. Dost podobný styl a doprovodná hudba. Mně se Podfukáři líbí a tak se mi líbí i tento seriál. Je to prostě zase něco jiného a s realitou to moc nesouvisí. Smíchy sice nepuknete, ale tento seriál vám přivodí milý a přirozeně sympatický úsměv na tváři. A ten čas rozhodně za to stojí. Dokonce mám pocit, že by to ode mně mohlo časem získat plný počet. EDIT: Tak už ten plný počet po třetí serii ode mně má.

plakát

Bimboland (1998) 

Je to takové mírně erotické, francouzsky romantické, Freudovsky filozofické, platonicky noblesní, výstižně pravdivé a vůbec prostě milé .-)

plakát

Hancock (2008) 

Pro mně to bylo jen průměrné drama o muži, který umí něco víc než ostatní, ale neumí se prodat. Ty vtipy tam byli kde? Pro mně to bylo 100% drama bez dalších příměsí. Až moc sebemrskačské a utrápené. Byl to film jak na sobotní ráno, film na který za pár dnů zapomenu.

plakát

CoMyJenVíme!? (2004) odpad!

Fanatické, náboženské, přehnané a nevědecké. Tyhle trapné kecy nemají s kvantovou mechanikou nic společného. Nebo snad věříte, že jsme superbytosti a můžeme svou myšlenkou změnit svět? Anebo když se budeme hodně soustředit, tak třeba můžeme uhodnout čísla do sportky.... No paráda! Tohle je krásná ukázka toho, jak se dá překroutit a zneužít věda. Raději si o kvantové mechanice přečtěte nějakou opravdovou vědeckou knížku.

plakát

Soukromé pasti (2008) (seriál) 

Podle mně je to vůbec jeden z mála seriálů, který dává hodně k zamyšlení. Viděl jsem zatím polovinu dílů. Třeba ten první díl o těhotenství versus kariéra byl fakt povedený. I další samozřejmě. Tenhle seriál vlastně shrnuje stěžejní okamžiky v životě skoro každého z nás, ty situace nás možná čekají. Seriál nám tak dává příležitost promyslet si své kroky dříve, než vůbec nastanou. Pomáhá nám tak do určité míry vyhnout se špatným rozhodnutím. Je to hodně k zamyšlení nad sebou samým a svými záměry (cílem) v životě. Jsou v něm dobře vystiženy hlavní neduhy dnešní společnosti jak je vnímám já. Seriál je vůbec celý jako ze života a krásně reálný svou podstatou děje. // Jako velkém plus vnímám to, že ty epizody nemají happyend a většinou to vlastně ani není dořešeno . Ten ostatně mnohdy nepřichází ani v běžném životě. O to větší jsou pak následky každého lehkovážného rozhodnutí o důležitých věcech týkajících se nejen nás samých, ale i našich blízkých. // Nehodnotím kameru herce nebo režii. Hodnotím to poselství, reálnost situací a ten obrovský prostor k zamyšlení pro každého diváka.