Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Kdybych to neviděla, nikdy bych nevěřila, že některí lidé můžou žít hůř než prasata v chlívě. U některých dílů se mi dělalo zle z toho co jsem viděla. Pokaždé, když zazněka věta " nemám na uklízení čas" se mi utevírala rybička v kapse. Ještě teď se třesu odporem, ale přesto mě bavilo na to koukat, protože to, co ty dvě dámy dokazaly udělat s těmi chlívky bylo úžasné. Jistě, není to žádný převratný seriál, ale mě to prostě bavilo. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Kto nezazil, nepochopi. Mala som tu cest navstivit par domacnosti priamo v Anglicku, specialne v Londyne a verte alebo nie, Briti (nemyslim vsetkych, ale je ich naozaj dost) su lenive neporiadne cunata, ktore nevaria, nestaraju sa o deti, zeru fastfoody, chlastaju a hlavne, radsej veci vyhodia, ako by ich mali upratat! Tato reality show vo mne vzbudovala hnus a zaroven som sa bavila, takze nemam dovod hodnotit nejako nizko... ()

Reklama

Pantai 

všechny recenze uživatele

Možná bych dala míň, ale z hecu dám pět, protože mě trošku udivilo nízké hodnocení. Ano, je to divadlo, ale kdyby to bylo všechno prezentované s nesmírnou vážností, pak by to teprve bylo na odpad. Takhle se u toho člověk pousměje, pokud chce, odnese si i pár levných a účinných tipů na úklid. Mně se ale nejvíc líbí proměny - to je to, na co vždycky čekám :-) ()

Rymixta 

všechny recenze uživatele

Je někdy potěšující vidět, že na tom nejste s úklidem zas tak špatně, jen lidé okolo vás, to tak možná nevnímají :D. Ale zase je dost pochmurné zjistit, že jsou osoby co žijí v tak strašných podmínkách, byť si je vytvořili sami. Když seriál začal chodit, velmi mě zaujal. Je opravdu pozoruhodné, jak jsou někteří lidé schopni zajít daleko, a myslím že aspoň některým mohla tahle skupina uklízečů pomoct. Chybý snad jen nějaké reflexe, třeba po delší době, jestli do toho ten člověk nespadl znovu. ()

k4n9ur 

všechny recenze uživatele

Myslím že lidi tady mají tendenci sklouzávat k hodnocení těch lidí “čuňat” spíše než k hodnocení pořadu jako takového. Samozřejmě, ty špinavé domovy připomínající víc smetiště než domovy jsou odpad, o tom asi žádná. Ale pořad jako takový je velmi příjemný a rád si ho zase po letech dám (Prima Show). Navíc uklízečky jsou sympatické :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama