Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Děj je sice nepravdivý ohledně dějin, ale docela povedený. Chvílemi je to nuda, hlavně na začátku, ale konec má myšlenku. Někoho to i možná dojme. Fajn zpracování už tak ohraného hrabě Drákulu

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

První série se opravdu povedla. Podle mě je ze všech nejlepší. A navíc ta představa domu s duchy mrtvých je opravdu povedená. Sledovanost 13-30 si ujistila i zamilovaným story i když s tragickým koncem. Občas něco děsivého, občas erotika nebo láska. Gratuluji, škoda, že to nevydrželo i v pokračování.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Prvních pět sérii-skvělá práce, ale postupně to začalo pokulhávat. Klidně bych seriál ukončila po opravdu perfektní Labutí písni, bohužel režie chtěla pokračovat. Co další série, tím menší sledovanost a oblíbenost. Série leviatanů měla nevysvětlený konec. Nepochopila jsem, jak je možné že všichni najednou zmizeli (jestli jsem přeslechla vysvětlení, tak omlouvám vášnivým fanynkám). Navíc, čím starší je Dean a čím dlouhovlasejší je Sam, tím více se ztrácí kouzlo a originalita seriálu. No, snad se to zlepší.

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

Abych řekla pravdu, čekala jsem víc. Očekávala jsem trochu více krve, mrtvol a kanibalismu před kamerou. Ale nikdy to nebylo pořádně vidět. Navíc postava doktora Hanibala mohla být více zdefinovaná a režisér si s ní mohl více pohrát. Neříkám, že to bylo zlé, zvlášť na rok 1991, ale když už je něco horor, tak to má mít grády. Podle mě byly polovičatá, jak myšlenka, tak zobrazování obětí sériového vraha. I když musím uznat, že Anthony se pro tuto roli narodil.

plakát

Doom (2005) 

Pro mě, jakožto hororového fanatika, úžasný film. Navíc, komu by se nelíbil tak hezký vztah mezi sourozenci. Moc se mi líbil ke konci pohled ne jako diváka, ale jako samotného účastníka. Chválím i za zvláštnosti a psychické problematiky povah mariňáků.Ale chybí mi tam trochu více informací, jak na začátku, tak na konci, ale je pravda, že hru jsem nikdy nehrála, takže třeba je chyba ve mně.

plakát

Ukradené Vánoce (1993) 

Nevím, jestli se tento film dá zařadit jako jeden z typických vánočních pohádek. Jediné, co se mi líbilo, byly ty rytmické písničky a typická "Burtonovská animace". Jinak mi film nepřišel až tak úžasný a pointa je velmi slabá. Jednou mi to opravdu stačilo.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Při mém prvním shlédnutí jsem nevěděla, co od filmu čekat. A rozuzlení mi vyrazilo dech. Navíc má film skvělé herecké výkony a to správné tajemno. Ten, kdo film neviděl, doporučuji určitě shlédnout. nechci prozrazovat děj, ale co je lepší? Zemřít jako dobrý člověk, nebo žít jako zrůda? Má to něco do sebe, že?

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Miluji filmy z vězeňského prostředí. a navíc mám ráda Morgana Freemana. tento film má ducha, inteligenci, nápad i úroveň. Nejsem schopna ho jednoznačně dosadit na první místo žebříčku, protože kvalitních filmů je více. ne sice tolik, jak by mělo být, ale tento je jeden z nejlepších. Obsahuje korupci, zlo, dobro, černocha, násilí, Marilyn Monroe a hlavně je zajímavý od začátku až do konce..

plakát

Kočka (2012) 

Tuto pubertální komedii s Miley Cyrus hodnotím kladně. I když tuto zpěvačku a herečku moc nemusím a do tohoto filmu bych si dokázala představit i někoho jiného, zahrála tuto roli dobře. Pro mě, jako pro ženu obsahoval film pár chyb. Například, jak je možná, že na začátku má krátké vasy po ramena a na konci ty její krásné dlouhé? Nebo mě zarážela šikovnost Molly, ak rychle se naučila chodit na podpatcích. Ale toho si spousta lidí ani nepovšimne. V některých scénách jsem se pobavila a jindy mě děj připoutal k židli. Doporučila bych tento film spíše dívkám a ženám, protože muže by to pravděpodobně nebavilo. Maximálně scény v minisukních. Hodnotím film třemi hvězdičkami, jelikož byl děj jednoduchý a neoriginální, ale líbil se mi.