Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Deníček (11)

TO SI SNAD NĚKDO DĚLÁ P****, NE?!

Opět jedna z velmi povedených vzpomínkových znělek MFF KV.

MFF 2016

Malý velký muž v karlovarském letním kině. Bohužel, počasí moc nepřálo. Spacáky, deštníky, pláštěnky, teplé svetry, horké čaje,... i tak se dá popsat setkání s Williamem J. "Willemem" Dafoe.

MFF 2016

Na počest!

MFF KV 1994 a jeden vzpomínkový snímek tenkrát ještě "neviditelného" Leonarda DiCapria před hotelem Thermal. 

Na počest!

STŘÍPEK Z MFF 2015

Rok se s rokem sešel a Mela Gibsona vystřídal v našem "hogo fogo" letňáku pretty Richard Gere. Kapacita letního kina je něco kolem 3500 míst. Nutno podotknout, že Mel ve srovnání s Ríšou neměl zdaleka tak vysokou návštěvnost. MEL 3000 vs. RICHARD 6700. A teď mluv Mele!

STŘÍPEK Z MFF 2015

MFF 2015

To bude krutý víkend ;) Happy AnniVARYsary!

MFF 2015

Neskuteční TROS SKETOS

Tito pánové opravdu nedělají humor pro každého... Vzpomínková znělka z MFF KV 2002. Jedna z nejlepších! Jsem zvědavá, jaké znělky budou provázet letošní jubilejní 50.ročník.

Meow baby :)

Může se něco hodit do mého deníčku/na profil víc než právě toto?! Já a můj zánět močáku jsme v dnešním sluncem zalitém odpoledni strávili nějaký ten čas před bednou, konkr. před ČT1, na jejímž rozvoji se podílíme koncesionářskými poplatky a... Ale co to sem tahám... Zkrátka, toto 3-sekundové video jsem znala, ale souvislosti mi díky neznalosti epizod unikaly. Potěšilo mě, že tato slova v závěru epizody "Money Back Guarantee" patřila mému nejoblíbenějšímu egoistovi z Bostonu - Davidu Ogden Stiersovi.

V hlavních rolích v českém znění...

Pozor, z rozkazu nového velícího důstojníka se důstojníci dostaví do kanceláře velícího důstojníka, důstojníci!

Go! Ricky Go!

...sedm cen BAFTA, pět British Comedy Awards, tři Zlaté glóby, dvě ceny Emmy a v roce 2006 nominace na „Rose d'Or" a „Screen Actors Guild Award"!

P.Ř.Á.T.E.L.S.T.V.Í ®

Už jako malou mě text této písně dojímal..... Na přátele mám štěstí ♡

MFFKV 2014 s Melem

Těch pár minut Melova speeche, který zahrnoval vlastnoruční selfievideo (Melfie) při jeho antré, stálo zato. I když Mel nepatří zrovna mezi mé "VZORY", bylo mi ctí sedět v první řadě a užívat si tu hollywoodskou atmosféru.

MFFKV 2014 s Melem