Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

Babicova televize (2021) (pořad) 

Jedním slovem - Mástrpís. Jyrka ukazuje svou lidskou tvář, některé recepty jsou již dokonce poživatelné a hlavně je to sranda. Co víc si člověk může přát?

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Hodnotím velice kladně, příběh byl sice trochu klišé, ale zpracování filmu mě příjemně překvapilo. V celku inovativní nápad a jeho zpracování bylo skvělé. Jeden z filmů, kde nešly investice do efektů a nehorázných platů už dávno okoukaných herců, ale do autorských práv, což mě taky příjemně překvapilo. Jaké by to asi bylo, kdyby jsme místo facebooku viděli fazebuk a místo skypu třeba skip.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Obrovské zklamání, asi největší zklamání od tak očekávaného filmu vůbec. Je pravda, že knížka nasadila laťku vysoko, ale co jsme viděli v tomto snímku, bylo vážně hrozné. Nechápu, jak někdo může takový titul tak zprasit. Nejhorší zfilmování knížky, co jsem kdy viděl. Jednu * dávám jen proto, že na světě jsou i daleko horší filmy.

plakát

Interview (2014) 

Asi nejvtipnější americká komedie, co jsem kdy viděl. Neustálé záchvaty smíchu mě přesvědčily už po první půly, že at se stane cokoli, tomuto filmu musím dát 5/5. Neviděl bych to jako útok na oskary, ale ve své kategorii střelených komedií je podle mě nejlepší. Zaujala mě i skutečnost, že vás v první půli přesvědčí, že Kim je dobrák a musíte mu fandit, ale v druhé půli vás přesvědčí o pravém opaku. Už dlouho jsem nedostal tolik záchvatů smíchu při jednom filmu. Skvělá práce.

plakát

Zlatý kompas (2007) odpad!

Jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděl. Celý příběh je nudný, nedodělaný a ještě k tomu absurdní. Vrcholem všeho byl konec ze kterého jsme se nedozvěděli ani jak to dopadne. Prostě hrůza, nic víc, ani nic mín.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Po prvním skvělém, a druhém úžasném filmu, jsem čekal trochu víc. Třetí díl sázel jen na pár scén, ze kterých musím vyzvednout hlavně tu s žirafou. Jinak ale nic moc. Co mě na tomto filmu zklamalo nejvíce, že nebyla žádná opíječka, jako při minulých dílech. Nechápu proč se film jmenuje Hangout, když tam žádný není. Pár dobrých scén filmu zachranuje alespon od úplného propadáku.