Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (268)

plakát

Absolvent (1967) 

Takhle sem si pani Robinsonovou nepredstavovala, ale moc prijemne me prekvapila a to vazne. Kobra jak se patri. A taky krasna ukazka toho jak logika nema proti zenskym rozmarum vubec zadnou sanci. Dustin jako zvedavy mladicek bez zkusenotsti zari, jeho promena ve filmu z kluka na chlapa je ukazkova. Scena po tme v posteli je top, asi jediny moment v siti nadrzenosti nasledovany love story jak ma byt. Druha polovina filmu byla celkem nudna, dlouhe sceny a mizerne dialogy. Jako snimek, ktery odstartoval sexualni revoluci, to nevim, mozna, me zas tak revolucni nepripadal - na tu dobu je to mozna zaslouzeny titul.

plakát

Ach ty ženy! (2003) 

Tak nejak nevim co sem od toho mela cekat, obcas mi to prislo hrozne roztakene a pak zas zpomalene nezazivnymi dialogy. Kazdopadne to melo jiskru, ale asi nic zvlatsniho co by mne utkvelo v pameti.

plakát

Aloha (2015) 

Mne se to libilo, s troskou politiky a armady, pekne obsazena, ale nijak ne vyjimecna oddechovka.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Animatorum vsechna cest! Nevim jestli jsem jedina, no narazky na nektere ceske filmy byly super (snehova koule a tanec - pelisky, jemny podtext z ostre sledovanych vlaku atd).

plakát

Anatomy of a Love Seen (2014) 

Mne to prislo celkem realny, slo videt, ze je to porad fikce, ale scenar by dle mych ocekavani splnil podobnou realitu. I celkove ten cas plynul spis pomalu, nez ze by nebyl zaplneneny. Zvlastni film, znovu se asi dlouho nepodivam, ale budu si ho pamatovat.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Nejvic se mi libil koncept toho divadla v celem filmu. Jinak Anna Karenina jako sex symbol te doby - predstavim si zenskou krev a mliko a do filmu obsadi nechutne vychrtlou Keiru Knightley, ktera na muj vkus hrala nezazivne. Tesila jsem se na poradne historicke drama a nedockala jsem se.

plakát

Aquaman (2018) 

Marvel by to udelal lip si myslim, ale uzasna podivana na fantazii tvurcu, skoda obcas nepovedenych efektu.

plakát

Biliárový král (1961) 

Paul, Paul a zase Paul. Sarmantnost, drsnctvi, soucit, moc a cest. Ma to na oko vsechno, ale neco tomu trosku chybelo, ale nevim co.

plakát

Birdman (2014) 

''Koukni na ty lidi, podivej se jim do oci, jen se tresou, milujou tyhle sracky, milujou krev. Milujou akci ne ty ukecany, depresivni filozoficky sracky'' True story bro. 60 je nova 30 - no spis ani ne. Hodina a pul nudy pak to preslo do uplne mizerie schizofreniho ega hlavniho hrdiny. Nevim jestli to bylo dabingem, ktery stal uplne za nic nebo filmem, asi obojim. Ani splaseny manazer a vecne priseri to nevytrhlo. Nebo do takovyho fimu musim tak rikajic ''dorust'', i kdyz o tom dost pochybuju. Oskar neoskar, tohle me nechytlo - jedna hvezda za Keatona.