Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Oblíbené filmy (7)

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Úžasný, stylový, dokonalý, fascinující. Jediná slova na která myslím na konci tohoto filmu. Dokonalost střihu, propojení s hudbou. Začátek. který už každému divákovi přivolává husí kůži. Dokonale zfilmovaná situace války v Somálsku. Ve filmu se najde akce a válečnost, ale také soucit a utrpení.Elitní američtí Rangers, kteří se za pomoci vojáků z teamu Delta snaží ukončit válku, ale místo toho se z města stane válečná zóna plná tisíců nepřátel. Až se vrátím domů a budou se mě ptát. "Hele Hoote, proč jsi to dělal. Páni, to bez toho válčení nemůžeš bejt ?" Neodpovím ani slovo. Proč ? Nerozuměli by tomu. Nerozuměli by tomu proč jsme to dělali. Nerozuměli by tomu, že jde o tví kamarády.

Sociální síť

Sociální síť (2010)

Unikátní film od Davida Finchera, který dokazuje že je to jeden z nejlepší režisérů všech dob. Film, který ukazuje celému světu jak to doopravdy s Facebookem bylo. Dokonalá ukázka mladého Marka Zuckerberga kterého ve filmu ještě dokonaleji ztvárnil Jesse Eisenberg. Začátky Facebooku a jeho rozvoj. To vše díky jednomu chlapci, který si přivlastnil cizí myšlenku a zdokonalil jí natolik, že dnes je nejmladší miliardář na světě a díky jeho stránkám funguje dá se říct skoro veškerá komunikace mezi mládeží. Ale ponořme se do děje filmu. Můžeme si vybrat dvě strany. Stranu Marka, talentovaného počítačového programátora, nebo stranu jeho nejlepšího kamaráda Eduarda ( Andrew Garfield ). Jak vlastně poznáme co je dnes správné a co ne ? Jak jednat čestně, aby z toho měl prospěch jak on tak ten druhý ? To vše nalezneme v tomto filmu. Krásný důkaz, že když si jdeme za svojí myšlenkou, můžeme dokázat cokoliv.

Avengers

Avengers (2012)

Dlouho jsem se na to nekoukl, ale po dlouhé době sem stále uchvácen tím co Marvel dokázal v roce 2012 natočit cirka z ničeho. Celekem ironie, že Loky si tahá všechny Avengery za nos skoro celý film :D

Ten kluk

Ten kluk (2007)

Jediné co jsem mohl je strnule zírat do monitoru. Příběh kluka, kterého pustí v 18 z vězení a on se snaží zapadnout zpět do reality. Získá práci, přítelkyni, kamarády. Ale pak přijde nepříjemné odhalení jeho minulosti, kde zavraždil malou holku. Hlavní hrdina se okamžitě mění do role hlavního záporáka a snaží se utéct od pravdy, které neuteče jinak než smrtí.

Patrola

Patrola (2012)

Nelítostný a krutý. Přesně takový je policejní svět. Holčičky popadněte rychle své kluky za ručičky, protože tohle bude opravdu jízda. V tomto filmu žádnej Smradumír nehází báva do vzduchu a jeho teplý kamarád Tom ho za to chválí. Zde si názorně ukážeme, jak drsné jsou ulice Los Angeles, které si v klídku projíždějí dva cool týpci s kvérama u pasu. Opravdu stylově natočené.