Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Lepší než trojka, nicméně film rozhodně nevypadá, že stál tolik peněz (CGI špatné). Akce skvělá, Statham celý film táhne sám a není to na škodu. Ostatní postavy celkem nevyužité, skoro o nich nevíme, ale jinak fajn podívaná. 75%

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Cameron se vrací na Pandoru a dopadlo to skvěle. Film na nic nečeká a okamžitě se rozjíždí, představí vše potřebné a co se událo za tu dobu, která následovala po prvním filmu. Vodní scény jsou na neskutečné úrovni. Jde vidět, že si s tím režisér dal opravdu hodně práce. Nicméně film se musí vidět v kině, zážitek to je skvělý a srdceryvný. Pro mě je škoda, že nejde dát 4.5 hvězdy, přece jenom jednička byla o kousek lepší a dvojka mohla být klidně trochu kratší. 90%

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Zbytečně dlouhé, ukecané a přehnané. Efekty udělané moc pěkné a Goldblum film pěkně oživil, ale u žádného dílu ze série o dinosaurech jsem se nenudil tak jako tady. Škoda, čekal jsem, že zakončení série zvládnou lépe.

plakát

Ztracené město (2022) 

Ani jednou jsem se nezasmál a některé scény byly tak zdlouhavé, že jsem už měl tiky film přetáčet. Jedna hvězda za zajímavý nápad a druhá za skvělého Pitta, škoda nevyužitého potenciálu jeho postavy.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Skvělý nápad na film a krásně zpracovaný, Reynolds hraje "chlápka" výborně. Mohl být malinko kratší, ale i tak jsem se skoro dvě hodiny bavil. Rozhodně doporučuji. 80%

plakát

Téměř dokonalá tajemství (2019) 

Celý film se táhne a já čekám na nějakou vtipnou scénu. Dohromady byli tak dvě a zbytek jen nudné kecy bez náboje. Myslím, že režisér umí natočit lepší filmy než je tento. Skoro dvouhodinová nuda, rozhodně nedoporučuji.

plakát

Na férovku, pane učiteli (2017) 

Čekal jsem to daleko horší, ale nakonec pěkný filmek. Některé scény byly vtipné a povedené, závěrečná bitka skvělá. Nicméně ty nepovedené scény jsem už někde s podobným názvem filmu viděl.

plakát

Za každou cenu přežít (2020) 

Klasická vyvražďovačka, nelíbilo se mi chování postav, které si hráli na svaté a pak se najednou zabíjí jak na běžícím páse. Jinak to celkem ušlo, nicméně jednou a dost.

plakát

22. července (2018) 

První třetina filmu dobrá, útok byl pěkně natočený, ale zbytek filmu jen nuda a zbytečné natahování až do závěrečného soudu. Film mohl být daleko kratší a nic by se nestalo. 40%

plakát

Ad Astra (2019) 

Příliš ukecané a zdlouhavé, téměř celý film byl o hlavě Pitta, který vlastně poznává svého otce a snaží se ho zachránit. Akce žádná a postava Liv Tyler naprosto k ničemu.