Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

už jsem skoro zapomněl jak neuvěřitelný to je seriál. Herecké obsazení i děj je famózní. Je to jediný seriál u kterého mi opravdu ukápla i slza. Všechny postavy jsem si zamiloval a žádná mi nebyla nesympatická. Je to můj nejoblíbenější seriál na, který jsem se těšil každý den jako malý. Pochybuji že tento seriál v mém osobním hodnocení ještě někdy nějaký trumfne.

plakát

Sex Tape (2014) 

Herecké obsazení je výborné a nápad sice taky, ale na mě to působilo jako jedna velká reklama na Apple a aplikaci na sdílení souborů. Jason Segel a Cameron Diaz odvedly samozřejmě opět skvělou práci a zvedly tomu úroveň.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Nádherné zavrcholení trilogie. Já jelikož fanoušek J. R. R. Tolkiena jsem naprosto spokojen. Také jsem rád za opět výborný herecký výkon Evangeline Lilly.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Ne to, že jsem vůbec nevěděl nic o hereckém obsazení ani o scénáristovi a režisérovi, tak jsem mile překvapen. Už dlouho jsem se takhle nepobavil. Herecké výkony byly dobré a zpracování také nebylo k zahození.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Ze série Transformers se mi tento díl líbil nejméně. Herecké obsazení měl sice výborné a dovolil bych si říct, že i lepší než u předešlých dílů, ale někdy jsem se opravdu u tohoto filmu nudil. Skoro vůbec se mi nestává, že bych se u filmu nudil, ale někdy tam byly takové scénky o ničem, že jsem málem i oči zamhouřil.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Tento film je podle mého nejlepší za poslední dva roky. Výborné herecké obsazení, scénář i zpracování. Nevím co bych k tomuto filmu vytknul, možná jen ne moc výraznou zápornou postavu podle mého.